ADATLAP
Fenség
A liechtensteini koronahercegnek határozott elképzelései vannak egyetlen leánya, Christianna jövőjéről. A hercegnőt azonban a californiai egyetemen eltöltött évek után már nem elégíti ki a felszínes udvari élet ígérete. A céltudatos lánynak sikerül meglágyítania apja szívét, és eléri, hogy vöröskeresztes önkéntesként inkognitóban Kelet-Afrikába mehessen.

A nemzetközi segélytábor nyüzsgésében, elszánt és minden áldozatra kész kollégái között végre megtalálja hivatását, miközben lázas igyekezettel próbálja eltitkolni származását még a szívéhez legközelebb álló fiatal orvos, Parker Williams elől is. A tábort azonban egyre több erőszakos incidens éri, és a liechtensteini udvari körök mind hangosabban követelik a hercegnő hazatérését.

Christianna már-már beletörődik, hogy rangjához méltó, ám számára tökéletesen érdektelen és üres életet éljen, amikor egy váratlan tragédia gyökeresen megváltoztatja jövendő életéről kialakított elképzeléseit…...
Gyuricza Györgyné véleménye:
Danielle Steel a nagy kedvenceim közzé tartozik, mondhatom azt is, hogy ő szerettette meg velem az olvasást. Ez a könyve is nagyon jó, is az első oldalától, az utolsóig tele van lendülettel. Nem is először olvasom ezt a könyvét, de annyira tetszett, hogy a könyvkihívás kapcsán újra elő vettem. Nagyon tetszett benne az, hogy nem egy csöpögős szerelmi történet bontakozik ki, hanem az izgalmas történetbe van beleszőve egy kis romantika. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Horoszné dr. Gulyás Margit véleménye:
Bár nagyon szeretem Danielle Steelt, szerintem ez mégsem a legjobb könyve. Túl cukormázas, az 5. oldalon lehet tudni, hogy mindegy mi történik a hercegnővel, ő megtalálja a boldogságát. A cselekmény nem túl izgalmas, a szereplők jelleme sincs mélységekben kidolgozva. Egyszer elolvasható kategóriába esett nálam.
Szigetiné Harangozó Anett véleménye:
Nem életem legjobb könyve, és akkor még finoman fogalmazott. Az írónőtől legalább 10 könyvet olvastam már, de egyik sem volt ennyire unalmas, eseménytelen, érdektelen. Szinte semmi nem történt az első 100 oldalon, csak a főszereplő sajnálta magát. Utána pedig folyamatosan ismételte magát az írónő. Nem ajánlanám senkinek.