ADATLAP
Forever - Örökké
akkor…
Amikor Sam megismerte Grace-t, ő farkas volt, Grace pedig ember. Sam végül megtudta, hogyan lehet ember, szerelmük a különös távolságtartásból a közös élet intenzív közelségévé változott.
most…
Itt véget is érhetne a történetük. De Grace nem maradhat ember. Ezúttal ő a farkas. És Mercy Falls farkasait egy végzetes, különös vadászat fenyegeti.
örökké…
Sam bármit megtenne Grace-ért. De képes-e egyetlen fiú és egy szerelem megváltoztatni az ellenséges, veszett világot? A múlt, a jelen és a jövő összeomlani készül, egyetlen pillanatban – élet és halál pillanatában. A búcsú vagy az öröklét pillanatában....
Pogonowski Johanna véleménye:
Hát nagyon meglepődtem az utolsó könyvön. Nem erre a befejezésre számítottam. A lassú folyás után gyorsnak éreztem a lezárást. Persze lehet hogy a lassan csordogáló történet után a felgyorsult események (hangsúly az eseményeken van), látatták – éreztették velem azt hogy itten hirtelen történik minden.
Nem erre a befejezésre számítottam, nem is fogott el ’minden-jó-ha-jó-a-vége’-érzés. Olyan befejezettnek tűnik, nem volt katarzis. Oké, hogy nem teljes, nem 100%-os a boldog vég, mert sajnálatos események is történnek, de akkor sincs meg a lezárás. Számomra legalábbis.
Azért annyira nem borzalmas a könyv. Ha valaki el tud attól tekinteni, hogy nincs 100%-an lezárva, akkor egész szórakoztató.
Czeglédi Szilvia véleménye:
Már vagy egy éve megvan ez a 3 könyv, de valahogy sose kezdtem el őket. Pedig belefoghattam, mert a történet magával ragadó. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik szeretik a fantasztikus/mitikus fiatal szerelmi történeteket, és hisznek az örök és egyetlen szerelemben :)