ADATLAP
Gázolás (Balla Adrienn 4.)
Alig járt a graffitis ügy végére, Adrienn máris megkapja a következő és egyben legfurcsább pendrive-ot, egyetlen mondatattal és egy szelfivel megpakolva. Adriennek mindössze ennyi információ alapján kell rájönnie, mit jelent az üzenet, és amikor sikerül megfejtenie, olyan eseményekre derülhet fény, amiket már mindenki lezártnak hisz.

Janó közben megint célkeresztbe kerül: most az irodalomtanárával gyűlik meg a baja, aki csalással vádolja. Csakhogy ez a látszólag hétköznapi konfliktus elindít egy folyamatot, aminek a vége beláthatatlan.
És persze ott vannak még az Adrienn édesapja ügyével kapcsolatos tanúvallomások. A lánynak döntenie kell: megteszi˗e a legfontosabb lépést, ráadásul felbukkan valaki, akire végképp nem számított....
Kaulics Krisztina véleménye:
A Balla Adrienn sorozat már az első részével elnyerte a tetszésemet. Részről részre érdekesebbnek találom a történetet, Adriennt és a többi szereplőt pedig egyre szimpatikusabbnak. Tetszik a stílusa, hétköznapi és mégis választékos, ügyesen adagolja a szlenget. Ifjúsági kriminek kiváló, ha kicsivel durvább dolgok történnének benne, akkor még "rendesnek" is elmenne. A humora is remek, életszerű, gúnyos és okos. Ezenkívül hiteles képet fest a mai fiatalokról, azt leszámítva, hogy a legtöbben nem állunk le nyomozni eltűnt osztálytársak meg újságírónők után. Tudom ajánlani mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, vagy izgulna egy sort.