ADATLAP
Garfield 2013.08
...
I Luca véleménye:
A gyermekeim imádják a rajzfilmet, mindig ezt nézik ha lehet, sok idézetet tudnak belőle:-) Garfield nem tökéletes, de nagyon "emberi", imádnivaló kis dög! Így aztán a képregény is jöhet nyaralás közben!
Benkő Mónika véleménye:
Garfield a legszuperebb "macska sztereotípia". Egy ducko, kedvesnek nem mindig mondható, vörös kandúr, akit annak ellenére, hogy nem lehet kenyérre kenní, sőt... mindenki örökbefogadná. nem lehet nem szeretni...
Zsálek Zsófi véleménye:
Na igen, hát Garfield az Garfield. Mindegy, hogy képregényben látjuk, Napi Viccként a Blikk hátoldalán vagy 3Dben a moziban, ő akkor is hozza a formáját. Szerintem mindenki ismeri a világon, ha pedig nem akkor kérdezzük meg miért utálja a hétfőket :D
Montag Brigitta véleménye:
Ezt a képregény kategóriába olvastam. 10 kisebb képregényt olvastam el. Én nagyon szerettem Garfieldot. A tvben is szoktam nézni. Garfield egy cinikus, lusta, állandóan éhes macska. „Kedvenc étele a lasagna. Reggelenként az ő szemében a kávé igazi kincs. Utálja a hétfőket, a februári hónapot, a postásokat, a kutyákat, a pókokat, a vekkerét és a mazsolát. Kedvenc időtöltése az evésen kívül az alvás és a tévénézés. A hétfőket legszívesebben átalussza. Gazdája, Jon rendszeresen fogyókúrára fogja, ilyenkor gyakori az éhséglátomás Garfieldnál és ez néha bonyodalmat okoz, pl. nyalogatja a szomszéd szobrát, amiről azt hiszi, hogy fagyi. A mindenféle étel mellett Jon páfrányát is meg szokta enni. Garfield és Ubul közt nem éppen felhőtlen a kapcsolat, Garfield borsónyi agyúnak találja Ubult, mindig lelöki és kigúnyolja hosszú nyelve és mindenhova odanyáladzása miatt”.
Kakuk Márta véleménye:
Felolvastam unokaöcsémnek, egy kis Garfield mindig jól jön, jókat nevetgéltünk. Egy időben nagy rajongó voltam, kölyökkoromban gyűjtöttem a részeket. Most amikor át lehetne örökíteni őket, csak egy pár részt találtam meg, köztük ezt.