ADATLAP
Gergő és az álomvámpírok 1.
A nagy sikerű, bűvös utazás folytatódik a Világfán! Gergő és Zsófi, a keleti varázstudók hírneves révülői minden eddiginél veszedelmesebb, hátborzongatóbb és mulatságosabb kalandokba keverednek, mielőtt eljön a végső küzdelem. Hogy ők ketten rátalálnak-e az új főtáltosra, és megfejtik-e Kende hátrahagyott titkát, azt kizárólag az tudhatja meg, aki ismét velünk révül a Gergő-könyvek legújabb kötetében.
Amikor elolvastam a "Gergő és az álomfogók" című könyvet, biztos voltam benne, hogy világhírű lesz. Ilyen könyet még nem olvastam! Ez elég, hogy egy mai lányt hosszú révülésre csábítson!
L.F. (12 éves , Budapest)
A Gergő-regényekben nagamra találtam! Többé már nem úgy fekszem le este, hogy "vajon mit fogok álmodni?", hanem így: "Vajon milyen csodás helyre révülök ma éjjel?" A Gergő-regények egyszerűen fantasztikusak!
Sz.B. (15 éves, Székesfehérvár)
Este, zseblámpafénynél kezdtem olvasni. Nem tudom, hogy lehet leírni azt a csodát, amiben részem volt. Amikor kinyitottam, éreztem, hogy valami különleges dolgot tartok a kezemben. Aztán, amikor elkezdtem olvasni, teljesen magával ragadott, egyszerűen nem bírtam abbahagyni. Csak egy baja volt: hogy vége lett.
V.V. (16 éves, Budapest)
Az egész úgy kezdődött, hogy mikor a könyv egynegyedénél tartottam, anya megkérdezte: "Na, milyen a Gergő?" Először azt akartam felelni: izgalmas, vicces, magával ragadó, s ez mind igaz is. És romantikus, olykor hátborzongató, mesés. Végül annyit mondtam: "Jó. Nagyon jó." Nem gondoltam volna, hogy 450 oldalra ennyi csoda fér! Soha nem ébredek fel teljesen Gergő álomvilágából, ami az én és mindannyiunk álomvilága is. Örülök, hogy elmondhatom: én ezeken a könyveken nőttem fel! Ezt az egész világnak olvasnia kéne! Köszönöm a csodát!
K.Zs., bűbájos nevén Éjfél Lin (18 éves, Tokaj)...
Törköly Veronika véleménye:
Azok akik a Gergő-kötetek előző részeinek olvasása nélkül kezdenének bele ebbe a mesevilágba, azoknak inkább azt mondom: olvassák el az előző kötetetek is! - Megéri! -
Főhősünk, Farkas ismét nagy útra indul, mivel nem tudja mit kezdjen életével, ami immár nem csak az átlagos Budapestet foglalja magába, hanem az egész Világfát is. Elkezd dolgozni a Világfán, de érzi, nem ott van valahogy a helye. Nem hagyja nyugodni őt ez az érzés, így elkezd kutakodni valami, bármi után ami segíthetne neki megtalálni az életét. Kende nincs már, így szinte nincs senki aki annyira megértené őt, mint az öreg házmester tette.Eközben Zsófi ( Gergő húga )akaratlanul keveredik bele egy óriási jelentőségű expdícióba. Majd ott is a dolgok mélyébe ássa magát.

Mesés történet, felnőtteknek, gyerekeknek, és gyermeklelkű felnőtteknek is ajánlom!