ADATLAP
Gyönyörű áldozat
Falyn ​​Fairchild, a következő kolorádói kormányzó lánya mindent képes hátrahagyni. Már megtette ezt a kocsijával, a tanulmányaival, és még a szüleivel is. Megtörten tér vissza szülővárosába, és pincérkedést vállalva a Bucksaw Kávézóban. Falyn minden műszak után félretesz egy kevés pénzt, és reméli, hogy hamarosan összegyűlik annyi, hogy vehessen egy repülőjegyet, és eljusson az egyetlen helyre, ahol igazán megbocsátást nyerhet, a régmúlt bűneiért: Eakinsba, Illinoisba.
Taylor Maddox abban a pillanatban megérezte, hogy Falyn bajban van, amint leült egy asztalhoz a kávézóban. Taylor csábító, megszegi az ígéreteit, és még akkor is káprázatos, amikor piszok borítja be – minden megvan benne, ami Falyn szerint egy rámenős, szexi tűzoltóban is. Falynt nem vonzza az, hogy egy legyen a srác hódításai közül, ám egy Maddox fiúnak egy ellenálló lány a tökéletes kihívás.
Amint Falyn megtudja, hogy mit nevez otthonának Taylor, minden megváltozik. A Maddoxokra jellemző kitartás lehet, hogy nem lesz elég Falynnel szemben. És most először lehet, hogy Taylor lesz az, aki megégeti magát....
Süveges-Kuzma Enikő véleménye:
Nagyon szeretem Jamie McGuire könyveit, a Maddox fiúkat pláne. A sztori hozta a szokásos formát. Nekem nem kell, én nem kellek neki, de azért kerülgetjük egymást, aztán összejövünk, szerelmesek leszünk, de gyorsan szakítunk, de kibékülünk és nagy a szerelem. Ezek mellett volt egy olyan fordulat is, amire nem számítottam, de nem lövöm le a poént. Összességében jó kis könyv volt, tényleg a végére lehet érni egy nap alatt. Számomra még mindig Abby és Travis viszik a pálmát.