ADATLAP
Gyönyörű Tévedés
A függetlenségét szenvedélyesen védelmező Camille Camlin, becenevén Cami boldogan
hagyta a háta mögött a gyermekkorát, mielőtt az véget ért volna. Dolgozik, amióta megszerezte a jogosítványt, és a főiskola első éve óta albérletben lakik. Most a Red Doorban pultos, és a munkán meg főiskolai óráin kívül nincs másra ideje. Trenton Maddox az Eastern Állami Egyetem koronázatlan királya volt, aki már középiskolásként egyetemista lányokkal járt. A barátai irigyelték, a nők be akarták törni, de miután egy tragikus baleset fenekestől felforgatta az életét, Trenton otthagyta az egyetemet, hogy megbirkózzon iszonyatos lelkifurdalásával.
Tizennyolc hónappal később Trenton otthon lakik özvegy édesapjával és egy helyi tetováló szalonban vállal munkát, hogy fizetni tudja a számlákat. Amikor már azt hiszi, hogy az élet visszazökkent a megszokott kerékvágásba, a szeme megakad a Red Doorban egyedül üldögélő Camin....
Németh Mária Ingrid véleménye:
A Maddox-testvéreket, már A Gyönyörű sorscsapásból megszerettem. Imádtam Trent karakterét, és a tetováló szalonban dolgozó Hazelét. Viszont a lakótárs és szerelmi háttere nekem sok volt a történetben (vagy csak zavaros). A történetük nagyszerűen lett felépítve, akárcsak Traviséké. A befejezésre egyáltalán nem számítottam. Sok mindenre gondoltam, ami a háttérben történhet, de erre semmiképpen sem, szó szerint leesett az állam. Ezek után kíváncsi vagyok a folytatásra. Maddox-rajongóknak ajánlom.
Buth Fanni véleménye:
Imádom ennek az írónőnek a könyveit ezt sem okozott csalódást. Tettszett Cami karaktere hogy kitartott élete mellet bármilyen nehézség is adódott a családjával. Trenton igazán lenyűgöző a kitartása is szeretete amit mutat Camil iránt. Tetszett az egész sztori mindenben tökéletes volt, ajánlom mindenkinek a nyár végére tökéletes olvasmány.
Deák Viola Helena véleménye:
Micsoda befejezés! Hogy nem raktam össze a puzzle darabkákat!? Talán mert nem emlékeztem minden dologra az első részből. A fene. Legalább így még jobban kinyílt a szemem korán reggel. :D

Nekem tetszett. *vállvonogatás* Nem tudom miért, talán elfogadtam, hogy McGuire általában belecsempész egy-két irreális momentumot és egy ideig imádom a sztorit, aztán van amikor zutty, pofára esik a történet, de olvasom tovább.
Csípem a Maddox bratyókat.
Könnyű szórakozás nyári napokra.
Juhász Petra véleménye:
Nagyon tetszett Jamie McGuire újabb könyve ami egy új testvér szerelmi életét mutatja be. Tetszett benne, hogy Trenton is inkább az a rossz fiús karaktert kapta és az is, hogy most a lány nem az a kimondott "jó kislány" szerepet kapta. A végén a csattanó nagyot "ütött", nagyon meglepődtem mert egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége. Jó volt a történet, jók voltak a karakterek. Egy újabb olyan könyv amit nem lehet letenni ha elkezded. Várom a következő testvér történetét!
Czinkócziné Tóth Éva véleménye:
Nagyon szerettem Travis történetét is,de Trenton és Cami is teljesen a szívembe lopták magukat.Annyira jól sikerült ez a könyv,magával ragadó,eseménydús néhol vicces.Egyszerűen faltam a sorokat és egyszer csak azt vettem észre:a végére értem.Nagyon kíváncsi leszek a többi Maddox fiú sztorijára is.Szerintem nem fogok azokban sem csalódni.
Tóthné DrBiró Vivien véleménye:
Kedvenc lett a könyv! Bár nekem Travis története jobban tetszett, de ez is nagyon jó volt! Nagyon szimpatikus volt Trenton! A könyv stílusa nagyon tetszett, könnyen olvasható, szinte egy nap alatt végére értem.
El sem tudtam elképzelni, milyen titok lehetett, amit Cam nem mondhatott el TJ-ről, de a legvégén minden kiderül… :) És ezzel a befejezéssel alig várom a következő részt!