ADATLAP
Gyönyörű megváltás
Ha egy Maddox fiú szerelembe esik, az örökre szól. De mi történik akkor, ha először nem téged szeret? Liis Lindy kemény, tréfát nem tűrő FBI-ügynök. Úgy döntött, hogy csupán a munkájával köti össze az életét, így felbontja jegyességét, és Chicagóból San Diegóba költözik. Előléptetésről és megoldhatatlan ügyek megoldását követő kézfogásokról álmodozik. Minden erejével azon van, hogy ő legyen a legjobb. Thomas Maddox arrogáns és könyörtelen különleges ügynök. A világ legkeményebb bűnözőit tette már hűvösre, és ő a szervezet egyik legjobb embere. Annak ellenére, hogy sok életet megmentett, van egy ügy, ami meghaladja a képességeit. Fiatalabb öccsére, Travisre börtönbüntetés vár, mivel ott volt egy tragikusan végződő alagsori gyújtogatásnál, a média pedig igazságszolgáltatást akar. Travis egyetlen mentőöve Thomas. A férfi alkut ajánl öccse megmentése érdekében: Travisnek be kell lépnie az FBI-ba. A gond az, hogy ezt úgy kell közölnie az öccsével, hogy közben ne leplezze le titkos munkáját a családja előtt. Emiatt a családi ünnepségre elviszi magával Liist, mintha a párja lenne. Ám amikor véget ér a hétvége, Liis elgondolkozik, hogy valóban csak tettették-e a vonzalmukat. Betekintést kapunk a jóképű és ravasz Thomas Maddox világába, és megtudjuk, hogy milyen az, amikor valaki nem először, hanem utoljára lesz szerelmes....
Csúszi Ancsi véleménye:
A Maddox testvérek közül nem olvastam még az összeset, de úgy érzem már most megvan a kedvenc
Rasztik Réka véleménye:
Ó! Egy újabb történet, amiben Maddox szerepel. Rossz nem lehet. Valóban gyönyörű megváltás volt!
Az írónő a második kedvenc szerzőm, aki most sem hazudtolta meg magát. Thomas és Liis története kicsit meglepett, valamiért másra számítottam, de pozitívan csalódtam, ugyanis ez lett az elsőszámú kedvencem Maddox történetek közül. Eddig Travis és Abby mindenkit lekörözött, azonban most őket körözte le a két FBI ügynök. Nem véletlen!
Két rettenetesen erős jellem, aki egymással szembeszáll, közben küzdenek az érzelmeik és egymás ellen.
A műből az utolsó részek tetszettek a legjobban, de mást nem tudnék kiemelni, ugyanis az egész könyv egymagában „sajátos jelenség”.
Egyetlen egy dolog volt, ami nem tetszett, az pedig Camille állandó felemlegetése. Kicsit sok volt már, hogy Camille így, Camille úgy. Oké, hogy Thomas nem tudja elfelejteni, de ha már ott van egy nő, aki szeretné, akkor könyörgök felejtse már el! Ennek ellenére is megérdemli az öt csillagot, mert Jamie McGuire könyvre nem lehet ennél rosszabbat adni.
Sándorné Paulina véleménye:
Nagyon örültem neki, hogy a fa alatt megtaláltam ezt a könyvet. Jó, hogy a Maddox testvérekkel tovább foglalkozik az író. (A másik könyvet is be kell majd szereznem.) Imádtam minden sorát a történetnek. Tetszett az is, hogy újra „találkozhattam” Travis-szel és Abby-vel is. Fájt a szívem Thomas miatt. Thomas és Liis összeillő páros. Néha össze tudtam volna ütni a fejüket, hogy észhez térjenek. Tetszik Liis stílusa. Örültem a végkifejletnek. Szeretem az olyan könyveket, ahol a végén az író nagyobb időszakot előreszalad és bepillantást enged a főhősök jövőjébe.
Tóth Rozi véleménye:
Nagyon tetszett ez a könyv is. Mindig szerelembe esek a Maddox fiukba. Az egyik kedvenc könyvem lett. Remélem lesz még folytatása. Lenyűgöző volt látni, hogy hogy zajlanak a dolgok az FBI-nál, és szívszorító, hogy mennyi áldozatot kell hozniuk a munkájukért.