ADATLAP
Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Ha a vonzalom törvényeiről van szó, nincsenek szabályok. Payton Kendall és J. D. Jameson nem egyszer bebizonyította már, hogy milyen kiváló ügyvéd. Az ízig-vérig feminista Payton keményen megharcol a sikerért ebben a férfiak dominálta szakmában. J. D. pedig, aki gazdagnak, kiváltságosnak és pimasznak született, azért harcol keményen, hogy mindenben lepipálja őt. Szemtől szemben esküdt ellenségei egymásnak. A kollégáik előtt viszont maradéktalanul udvariasak. Annak kell lenniük. Méghozzá azért, hogy végre nyolc év után mindketten üzlettárssá váljanak a cégben. De minden megváltozik, amikor megbízzák őket, hogy dolgozzanak együtt egy fontos ügyben. Nem könnyen, de lassan kezdik értékelni a másik odaadását a jog iránt, sőt a közöttük kipattanó szikrák gyorsan vonzalommá alakulnak. Ám az egyre fokozódó forróság nem tart sokáig, mert váratlanul megtudják, hogy csak az egyikük lehet üzlettárs. Totális háború veszi kezdetét. És a nemek közti csata a végletekig feltüzeli őket... ...
Czine Vanda véleménye:
A sok elpazarolt évet már nem hozza vissza semmi. De a jelenben még lehet küzdeni a folytatásért, csak tenni kell érte. Ezt is bemutatta Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt című könyve. Valamint egy olyan kényes kérdést is több szemszögből megvilágított, mint a női sorsok egy férfiak által uralt birodalomban. Hogyan képes egy maximalista nő nehézségek és lemondások árán egyre csak feljebb és feljebb jutni a ranglétrán. És mindez hogyan hat a környezetére: a munkahelyi és a magánéletére.
Számomra nagyon megnyerő egy könyv volt, a váltakozó szemszögek pedig még érdekesebbé és lendületesebbé tették az olvasást.
Poszmik Vivien véleménye:
Sajnos nem lett a kedvencem és mély nyomot se hagyott bennem. Az elején tudni lehetett mi lesz a vége, hiányoltam belőle a fordulatokat.
Esős őszi estén egy tea mellé kellemes olvasmány, ha az ember egy jól bevált, már sokak által feldolgozott romantikus történetre vágyik.
Pencz Bernadett véleménye:
Nagyon tetszett, ez volt a harmadik könyv, amit Julie James-től olvastam, igaz, ez kicsit más volt mint a többi, ebben nem volt FBI és lassabban is bontakozott ki igazán a történet, de egy lendületre olvastam el, ezt sem tudtam letenni.