ADATLAP
Hív Amszterdam
Mit tegyünk, ha a férjünk lecserél egy szexi, fiatal szőkére? Vagy mit tegyünk, ha az álomesküvő előtt eszmélünk rá, hogy a Nagy Ő mégsem az Igazi?

Jo Edwards sohasem tervezte, hogy hajón fog élni. Még azt sem tudja biztosan, hogy szereti-e a vizet. De amikor a férje kidobja, mégis egy állóhajóra költözik… Dora Hamilton sohasem tervezte, hogy meglép a tulajdon esküvőjéről. De amikor eljön a várva várt nap, mégis menekülőre fogja – és egyetlen lehetősége, hogy elfogadja Jo ajánlatát, ő is a hajó fedélzetén keres menedéket…

A két barátnő elhatározza, hogy örökre lemond a férfiakról, arra viszont nem számítanak, hogy a pasik hamarosan csőstül rajongják körül őket, sőt, miután kihajóznak, életük legnagyobb kalandja veszi kezdetét.

Katie Fforde tizennégy bestseller írója, a romantikus női irodalom egyik új csillaga, akinek regényei mind sikerlista-vezetők. A Hív Amszterdam az írónő első magyarul megjelenő könyve, amelyet a legtöbb országban Fforde-sikerszéria követett.
A szerző további művei:...
Karácsony Bettina véleménye:
Nem volt rossz. Hollandia miatt olvastam el, de arról szinte nem is írt semmit.
vermes ráhel csenge véleménye:
Rémunalmas, és lehet, hogy csak azért nem értek egyes megjegyzéseket vagy véleménnyilvánításokat, mert a kelet-európai társadalom nem elég "fejledt" ehez, de nem értem, miért kell állandóan hangsúlyozni, hogy középosztálybeliek, és ezért nem szívesen érintkeznek más osztálybéli teremtményekkel, és hogy miért akkora nagy a különbség viselkedés terén, mikor a való életben úgy általában mindenkinek ugyanolyan mocskos stílusa van, hacsak nem egy üvegpalotában nevelkedett.
Zavoda Szilvia véleménye:
Jó könyv. :)
Kecskés Timi véleménye:
Hát, a nehéz és nem épp humoros Alma Mater után egy olyan könyv, aminek az szerepel az ajánlójában, hogy Jilly Cooper humora... kerestem, de nem nagyon találtam.

Abszolút habkönnyű lányregény, de annyira könnyű, hogy egycsepp súlya sincs. Ezt meg ezért volt nehéz végigolvasni, azért ennél több tartalmat várok egy könyvtől, de azért átrágtam magam rajta - nem tartott sokáig. Abszolút kiszámítható, lehet tudni, hogy ki kivel jön össze, unalmasan romantikus, happy enddel végződik, bár különösebb feszültséget nem kelt előtte. Strandra jó kategória.