ADATLAP
Hab a tortán
Három nő, három generáció, három döntéshelyzet. A problémák közös forrása pedig – természetesen a férfiak. JUNE, a cserfes nagyi a helyi madzsongklubban köszörüli nyelvét a barátnői kör tagjain, és néhai férje halála óta hallani sem akar férfiemberről. A rendezett életet élő KRISTINE sóvárogva gondol a férjével eltöltött fiatal évekre, akivel éppen egy életközepi válság kellős közepén vannak.
A tornacipős CHLOE nagy tudatossággal tervezi jövendő pszichológus karrierjét, amiben nincs helye esküvőnek – még csak az kéne…! A három grácia együtt botladozik egy rokonuk szabadtéri esküvőjére a Michigan-tó homokdűnéi között, és a véletlen úgy hozza, hogy az elhajított menyasszonyi csokor egyszerre landol mindhármuk kezében. Azonban a férfiakkal baj van… ...
Bozsokiné Kelemen Zsuzsanna véleménye:
Nagyon tetszett a könyv, végig szurkoltam, hogy Chloe és Ben egymásra találjanak. Könnyed, szórakoztató, romantikus olvasmány, két nap alatt végeztem vele. Ajánlom mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.
Zsuzsanna Szluka véleménye:
Nagyon szórakoztató könyv, romantikával, iróniával. Mindenki megtalálja a boldogságát, korától függetlenül. Imádni való lendületes nagymama, házassági válságát élő középkorú nő és a fiatal lány - mindhárom szituáció akárkivel megtörténhet. Kellemes olvasmány, szívesen ajánlom mindenkinek.
Ferenczik Adrienne véleménye:
A történet első jelenetei azt sugallják: a regény három esküvőről szól majd. És tényleg, arról szól. Legalábbis az előkészületekről. A történet főszereplője három nő (három generáció). Mindhárom nő életében vannak szerelmek és riválisok, mindhármuknak tisztázniuk kell saját maguk előtt az érzelmeiket, amiben segítik egymást. És végül mindhárom nőnek döntenie kell arról, hogy melyik férfi oldalán képzeli el az életét. A könyv könnyed olvasmány, szórakoztató, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, annak ajánlom.
Ékes Ancsa véleménye:
Könnyed, romantikus olvasmány szerelemről, barátságról, újrakezdésről és arról, hogy a dolgok végül mindig jóra fordulnak.
Számomra mindenképpen szórakoztató volt és csak ajánlom mindenkinek!
Veres Edit véleménye:
Többféle kritikát is olvastam róla miután elolvastam, a többségnek az volt a gondja, hogy a karaktereket nem lehet megkedvelni. Nekem sikerült, mindegyiket! Manapság már nem szokás kitartani valami/valaki mellett ami nem tökéletes és nem oldódik meg magától és ebben a könyvben pont az tetszett, hogy Kristine minden hiba ellenére képes volt tovább küzdeni és kitartani, még ha sokszor nem is volt minden tökéletes. De persze sok egyéb végett is.
Számomra mindenképpen szórakoztató volt és csak ajánlom mindenkinek vagy majdnem mindenkinek! :)