ADATLAP
Halálos rejtekhely
A megbontott és a mögötte húzódó fal közötti, egy láb széles térben két csomag hevert a földön, vastag műanyagba csavarva. Ennek ellenére tisztán ki tudta venni, mit talált.

Nincs abban semmi szokatlan, ha a multimilliomos Roarke saját maga felügyeli egy újonnan vásárolt ingatlana átalakítását – ám amikor ünnepélyes keretek között bontani kezdi az egyik falat, egy fiatal lány holttestét találja mögötte. Majd még egyet – összesen tizenkét kislány maradványait rejtették az álfalak.

Roarke szerencséjére a város legjobb gyilkossági nyomozóját vette feleségül. Eve Dallas elszántan ered a gyilkos nyomába – különösen, miután rájön, hogy az épületben régen fiatalkorú bűnözők és elhagyott gyerekek menedéke működött. Olyan elhagyott gyerekeké, mint amilyen ő is volt valamikor.

Ahogy a testület kiváló törvényszéki szakértői egymás után azonosítják az áldozatokat, Eve és hűséges társa, Peabody is fokozatosan közelebb kerülnek a döbbenetes igazsághoz....
Fekete Nóra véleménye:
Nóra Roberts J.D.RobbHalálos sorozatának a rabja vagyok. :) Az ez évi kihívásban is itt a helye. LETEHETETLEN! :) Eve nyomozó jövőben játszódó krimisorozata egyedülállóan izgalmas, romantikus. S ezekben a történetekben valóban csak a legvégén derül ki az igazság, fordulatokban gazdag történeteken keresztül. Csak ajánlani tudom.
Szalai Natália véleménye:
Nagyon jó ez a sorozat, izgalmas és rejtélyes. Nagyon tetszett. Egyáltalán nem unalmas a karaktereket is egyre jobban megismeri és megszereti az olvasó.

" – Karácsony. Azt hiszem, ajándékot kell vennem.
– Micsoda horror! "
dr. Molnár Zsuzsanna véleménye:
Nem szeretem a jövőben játszódó történeteket, így aztán próbáltam ezek közül is egy krimit kiválasztani, hátha az emészthető lesz. Nos, elolvastam, viszonylag érdekes is volt, bár a végkifejletet hamar meg lehetett sejteni. Adva van egy ház, ami 15-20 éve Menedék néven az otthonról elkóborolt vagy a bíróság által iderendelt fiatal kamaszok átmeneti otthonául szolgált, míg az otthon FHIMK néven el nem költözik egy új házba. Ezután a ház használaton kívül került, többször cserélt gazdát, mígnem egy napon Roarke megveszi, hogy ő is egy befogadó otthont nyisson az épületben, melyhez teljesen át akarja alakítani. Nos, az átalakítás kezdetekor az ünnepélyes bontásnál egy álfal mögött 2 kislány fóliába csomagolt maradványaira bukkannak, melyet további 10, 12-14 év közötti lány maradványának megtalálása követ. A lányokat 15 éve fojtották vízbe. Eve Dallas hadnagyra és csapatára hárul a feladat, hogy az ügyet felderítsék.