ADATLAP
Halálos testvériség
Edward Mira befolyásos ember, akinek sok az ellensége. Ám amikor a hajdani szenátort erőszakkal elrabolják, Eve Dallas hadnagy azt gyanítja, hogy inkább személyes, mintsem politikai indíték áll az ügy hátterében. Valaki igazságot keres; minél véresebbet, annál jobb.

Edward unokaöccse, Dennis is megsérül az emberrablás folyamán – amitől az ügy hirtelen nagyon is személyessé válik Eve és a férje, Roarke számára. Dennis ugyanis jó barátjuknak, a NYPSD legjobb profilozójának, Charlotte Mirának a férje.

Sötét titkok tárulnak fel, ahogy Eve egyre mélyebbre ássa magát az ügybe, melyek akár egy családot is képesek szétszakítani. Edward Mira magas rangú barátokkal büszkélkedhetett – akik szemmel láthatóan mindannyian titkolnak valamit. A nyomozás hirtelen döbbenetes fordulatot vesz, és Eve rájön, hogy nem minden áldozat ártatlan, sőt néhány kötelék nem barátságban, hanem vérben kovácsolódott....
Fekete Nóra véleménye:
Letehetetlen! Egyszerűen letehetetlen. Meg kellett változtatnom a kategóriát, mivel egy nap alatt a végére értem. Rabja vagyok Eve Dallas és Roarke szerelmének és az izgalmasabbnál izgalmasabb nyomozásoknak. Lesz belőle valaha TV sorozat is, mint előző könyveiből?
Szabó Márta véleménye:
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, most sem csalódtam. Elég beteges volt maga az ötlet, hogy mit jelent ebben a címben a testvériség szó. Kicsit hiányoltam pl. Mavisékat, a végére már sok volt nekem, hogy még mindig Eve gyerekkoráról szólt nagyon sok rész. Ennek ellenére, várom a következőt!
Nagy Kati véleménye:
Ez a sorozat a sokadik rész után is megunhatatlan. Imádom. Eve és Roark hozták a szokásos formájukat. Kicsit érzelmesre sikerült, de néha olyan is kell. Kicsit jobban megismerkedtünk a Mira családdal is. És persze volt egy jó kis bűnténysorozat, amit ismét sikeresen megoldottak.