ADATLAP
Harry Potter és az elátkozott gyermek


Harry Potter élete sosem volt könnyű - és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helyt állnia.
Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad. 

...
Gyuricza Györgyné véleménye:
Minden felől azt hallottam hogy, milyen rossz ez az új Harry Potter kötet. Azért a kíváncsiság győzött és megrendeltem karácsonyra magamnak, mondván hogy teljes legyen a sorozat. Először nehéz volt belerázódni abba, hogy szövegkönyv formátuma van, de a vége fele bele lehet jönni, így hamar túl estem a könyvön.Meg mondom őszintén, hogy kellemesen csalódtam a történetet illetőleg. Lebilincselő volt a történet, igaz, hogy az első száz oldal nem igazán kötött le, de aztán a fent maradó kétszáz oldalt egy nap alatt végigolvastam annyira érdekelt a történet. Így összességében nem tudok rosszat mondani róla.