ADATLAP
Heir of Fire – A tűz örököse
A bűntudattól és haragtól gyötört Celaena képtelen lenne Adarlan királyáért egy csepp vért is kiontani. Nincs más választása, fel kell vennie ellene a harcot…

A Tündérkirálynő talán segít neki elpusztítani a királyt, de ennek ára van. Celaena egyszerre küzd sötét emlékeivel és a szíve is majd megszakad egy kilátástalan szerelem miatt. Tudja-e így teljesíteni az alkut és képes-e az egykor erős és hatalmas terraseni királyság élére állni? Talál-e segítőtársakat?...
Liv véleménye:
Ez a könyv is nagyon jó volt. Az új szereplők is tetszettek, bár Rowan-t eleinte annyira nem kedveltem. Tetszett hogy most már több a mágia, és hogy újabb részleteket megismerhettünk Aelin múltjából. Nagyon várom a folytatást :)
Békés Nikolett véleménye:
Sokáig húztam ennek a könyvnek az olvasását, ugyan nagyon tetszett az előző két kötet, de nem akartam rögtön neki ugrani a folytatásnak, le kellett, hogy ülepedjen. Persze sok más történetet sikerült azóta végig követnem, de még mindig az egyik legjobban megírt sorozatnak tartom.
Bevallom az elejét kicsit untam, félre is tettem, de valahol a 80. oldal után már nem tudtam mennyi idő telt el, csak azt éreztem, amíg a lapok el nem fogynak olvasnom kell.
A történet onnan folytatódik ahol az előző könyv véget ért.
Pár új szereplőt is megismerhetünk, közülük Rowan nagy kedvencem lett, valamint ami nagyon meglepet, hogy Manon fejezeteit vártam a legjobban, Abraxos teljesen elbűvölt, nagyon szurkoltam érte.
Összességében nagyon szerettem és örülök megvan a folytatás, hamarosan el is kezdem.
Ajánlom!
Németh Réka véleménye:
Mivel kibővítette a szemszögpalettát, számomra döcögőssé vált az eleje. Mindhárom helyszínen egyidejűleg folyt az előkészítés, melyek közül csak kettő kötötte le az érdeklődésemet. Élvezhető folytatás, de nekem még mindig a második rész viszi a kikészítési prímet.
Kuzmann Attila véleménye:
Majdnem végigolvastam egyhuzamban, mielőtt befejeztem, sőt mielőtt az elejénél tovább jutottam volna az 1. kötetnek!

vivsdosudbodbobobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Miklósovics Lilla véleménye:
Imádtam az első oldaltól az utolsóig! A letehetetlen könyvek közé tartozik. Az új szereplőket nem lehet nem szeretni, főleg Rowant nem. A tűzhozó lány végre megmutatta erejét és többet megtudtunk a múltjáról. Remélem a folytatás is ilyen jó lesz! Már nagyon várom!
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Az előző két rész után alig vártam a folytatást, de most így a végén kicsit csalódott vagyok. Kevésbé tetszett, mint a többi, kicsit szétesett szerintem a történet, nem olyan lendületes, mint eddig. De talán a negyedik rész megint jobb lesz. Bízom benne, és azért várom, hogy elolvassam.