ADATLAP
Holttest a könyvtárszobában
...
Kapitány Zita véleménye:
Ez volt a negyedik Agatha Christie könyvem, de még mindig nem tudta felülműlni az első kettőt (Gyilkosság az Orient expresszen, Tíz kicsi néger). Kicsit untam, és minél előbb be szerettem volna fejezni. Valahogy nem kötött le, de lehet azért, mert rémlett, hogy én ezt TV-ben még régen láttam...nem tudom, de Poirot eddig vezet Miss Marple-lel szemben.
Keszera Kinga véleménye:
Nem nagyon szeretem a krimiket, inkább a kaland és a romantikus regényekért vagyok oda és vissza, de Agatha Christie Poirot-ját imádtam nézni a tévében, gondolom ez vezetett oda, hogy most az írónőtől olvassak.
Nagy tehetsége van az írónőnek, úgy tudja csűrni-csavarni a szálakat, hogy szinte lehetetlen kibogozni őket. A regény folyamán azt se tudod kit vádolj meg, mert mindegyiket meglehetne valamivel gyanúsítani, bár a fő gyanúsított mindig változik közben.
Agatha remek könyvet kanyarított, de nem hiszem, hogy a közeljövőben újabb krimikre fogok vetemedni, mert hiába volt jó újfent kiderült, a krimi nem az én műfajom.
Mák Bence véleménye:
Fantasztikus volt.......egyszerűen imádom Agatha-t!!!.......a művei fantasztikusak........olyan jó, hogy egy tipikus krimi elgondolást megízesíti a maga sajátos Miss Marple-jével.........a könyv bizonyos jelenetei annyira megelevenedtek bennem, hogy alig tudtam abbahagyni.................Szerencsére itthon rengeteg könyvem van Agatha-tól.....nemis tudom hogy mi lenne a fantasztikus művei nélkül.......