ADATLAP
Hosszú hétvége
A pennfleeti hosszú hétvége a jó hangulatú Townhouse-ban sok izgalommal kecsegtet. Ki mindenki akarja megoldani ott és akkor az életét? Egy jómódú férfi, aki itt nyaraltatja házasságon kívül született leányát; a fiatal hölgy, aki ebben a városban véli felfedezni igazi apját; egy csapat fiatalember legénybúcsút tart, de nem sejtik, hogy milyen váratlan akadályokba ütközik az igazi szórakozás; fény derül a gazdag londoni házaspár fájdalmas családi titkára és újabb üzletére…

És átszövi a hosszú hétvégét egy nagy szerelem szépsége és tragédiája. A vendégház egyik tulajdonosa, Claire újra találkozik Nickkel, élete nagy szerelmével, aki éppen legénybúcsúját tölti náluk. Claire eljegyzésének és Nick tervezett esküvőjének mi lesz a vége?

A szórakoztató, színes karakterekkel megírt történet lebilincselően olvasmányos....
Bankó Sarolta véleménye:
Nem bántam meg, hogy megvettem. Élvezhető, érdekes többszálú történet, múltbeli visszaemlékezésekkel. Néhány szál lezárása egy kicsit össze lett csapva, de összességében jó történet, szerethető, és kevésbé szerethető karakterekkel.
Gy.né T. Anikó véleménye:
Több szálon futó történet: egy szállodatulajdonos pár, egy legénybúcsús társaság, egy fiatal lány, aki sosem látott apját próbálja felkutatni, és egy apa, aki házasságon kívül született kislányához próbál közelebb kerülni. Mindannyian ugyanabban a szállodában töltenek el egy hosszú hétvégét, a néhány nap alatt mindenki élete alaposan felfordul, majd az utolsó napon érdekesen alakulnak az események. A sors nem várt fordulatokkal rendezi mindenki életét.