ADATLAP
Hotel Bali
Négy barátnő: Dóra, Gabi, Szilvi és Judit. Tizenévesen Budapesten, egy mámoros és tragédiába torkolló buli után fogadalmat tesznek, hogy elhagyják az országot. Máshol kezdenek új életet, ahol a múlt nem éri el őket. Megesküsznek: tizenhét év múlva újra találkoznak…
A sors négyüket a négy égtáj felé veti: Dóra a földi paradicsomban, Bali szigetén köt ki, de ott is csak élete szerelmére gondol. Szilvi titokban regényt ír, melyben barátnőinek is fontos szerep jut, Gabi két sikeres férfi között őrlődik, Judit pedig megszerzi magának azt a pasit, akiről korábban csak csendben álmodozott…
Tizenhét év telt el, közeledik a nagy találkozás…
Vajon megtalálták a boldogságot? Elárulhatják-e egymást a barátok a szerelemért? Mit rejt a titokzatos közös múlt, és van-e feloldozás?

Fejős Éva Bangkok, tranzit című első regénye a nyár szenzációja volt. A tízezer eladott példányt ostromló bestseller igazi bombaként robbant, az írónő több száz személyes hangú levelet kapott rajongóitól, akikre nagy hatással volt a könyv. A fordulatos, szenvedélyes, egzotikus és elgondolkodtató Hotel Bali Fejős Éva olvasóinak új kedvence lesz....
Polgár-Szilágyi Mária véleménye:
Hihetetlenül lebilincselő,fordulatos,izgalmakkal,váratlan fordulatokkal tarkított regény. Ez a regény vezeti a Fejős Éva toplistámat. Fantasztikus helyszínek,amiket tényleg látni kell. Megunhatatlan és letehetetlen.
Baloghné Henn Anett véleménye:
Fejős Éva könyvei tökéletesek könnyed nyári olvasmányra vágyóknak. A Hotel Bali története is ilyen. Nekem tetszett, bár kicsit nehezen indul az eleje, de azután legszívesebben le sem tettem volna. A négy lány története fordulatos, mozgalmas, és a végén még nagyon szívesen olvastam volna tovább... :)
Bock Gabriella véleménye:
Régóta nézegettem Fejős Éva könyveit, de valahogy szkeptikus vagyok a modern nőknek szóló irodalommal kapcsolatban. Hatalmas csalódás volt, egy nap alatt kiolvastam. Az eleje nehezen indul, és a fordulat tényleg nem várt - pedig általában előre ki szoktam találni, hogy mi következi :) Biztos, hogy olvasok még tőle hamarosan :)
Győri Sára véleménye:
Lehengerlő és igazán fordulatos könyv. Minden egyes oldalát nagyon szerettem és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az egzotikus tájakra való elkalandozást úgyan akkor a fordulatos regényeket.
Markó Andi véleménye:
Az előző két "szuperfantasztikus" könyv után ez egy kicsit nehezen indult. Sokára ismertem ki magam a szereplők között. A történet maga elég érdekes, nekem valahogy most mégsem tetszett annyira. Nem tudtam elmerülni a világában.
Kovácsné Szabó Lilla véleménye:
Még soha nem olvastam Fejős Éva egy könyvét sem, de nem csalódtam benne. Jó, kis könnyed, követhető, több szálon futó regény, olyan igazi csajos. Persze itt is kiderül, hogy a férfiak milyen "természetűek". Ők mindig találnak maguknak mentséget, és persze mindig van, aki megbocsát nekik. (Tisztelet a kivételnek.). Egyszóval tetszett ez a könyv. Ha valaki egy kis könnyű esti kikapcsolódásra vágyik, olyan lazulós olvasmányra, bátran ajánlani tudom. (Ja, persze nem semmi ez a négy, vagyis három lány között lévő barátság sem. Meg persze az is kiderül a nők mindenre képesek a szerelemért. Bármit feláldoznak egy férfiért. Itt is tisztelet a kivételnek.)
Katics Orsolya véleménye:
Fejős Éva az egyik kedvenc íróm, a Balira utazás az egyik legnagyobb álmom, így került a kezembe ez a könyv. Egyáltalán nem csalódtam, annak ellenére, hogy a történet nagy része Budapesten játszódik. Fordulatos, tanulságos, szerethető. Az egyetlen problémám a végével van: egyrészt túl hamar eljön, másrészt, kicsit lezáratlan (de lehet, hogy ezt csík azért érzem, mert túl hamar lett vége)
Csizmarik Anikó véleménye:
Nem szoktam magyar írók könyveit forgatni, de Fejős Éva regényeit régóta szerettem volna elolvasni. A történet maga érdekes, nagyon könnyű nyelvezetű, egy szálon futó cselekménnyel. A történet felénél, mikor a lányok találkoznak nem ilyen fordulatra számítottam, hogy Péter életben van, de nagyszerű csavar volt ez a történetben. Nekem tetszett, könnyen kiolvasható, könnyed könyv. A történet vége azonban nekem csalódás volt, szívesen olvastam volna arról, hogy Péter hogyan rendezi sorait Judittal, illetve hogy folytatódik az élete Dórával.
Kaszás Szilvia véleménye:
Igazából ez a szerelmi háromszög nem is teljesen háromszög, hanem inkább már négyszög, mivel a történet 3 női szereplője (Dóra, Judit, Szilvi) is valamilyen mértékben szerelmes egyazon férfibe, Péterbe. Nagyon tetszett a történet, igaz valahogy sejtettem már az elején, hogy az a "Srác" nem is halt meg. Egy dolgot sajnálok, hogy nem lett a történet tovább göngyölítve. Kíváncsi lettem volna, hogy Péter hogyan rendezi a dolgait Judittal és Dórával. És még egy dolog felkeltette az érdeklődésemet, mégpedig az a bizonyos Bali Dream!
Nagy Vivien véleménye:
Nem igazán tetszett, igazából már csak azért olvastam, mert érdekelt hogy mégis mivel tudná feljavítani ezt a könyvet az író. Őszintén semmivel. Biztos vagyok benne hogy Fejős Évától többet nem olvasok...
A történet ugyan jó volt, be kell vallani, eredeti. De elég idegesítő volt számomra hogy csak úgy ugráltunk szereplőről szereplőre, innen oda... Viszont a 17-es története tetszett. Kicsit máshogy fejeztem volna be a történetet, minden szereplőnek bemutattam volna hogyan alakult az élete, de hát így alakult.
Sági-Guth Orsolya véleménye:
A rossz vélemények ellenére kíváncsi voltam a történetre! Ami igazán tetszett, hogy ez a könyv végre nem egy klasszikus romantikus könyv, nem klasszikus romantikus befejezéssel!
Fordulatos volt a történet..tetszett, ahogy kiderült, hogy Péter mégis él, és hogy Judit nem is olyan kis titka lelepleződött...döbbenetes, hogy 17 évvel később derüljön csak ki az igazság!
Nekem Gabi szerepe-karaktere tetszett a legjobban...a folytatását mindenképpen el fogom még olvasni, annak ellenére, hogy Fejős Éva nem lett a kedvencem.
Vagyóczki Nóra véleménye:
Egy barátnőm unszolására sürgősen el kellett olvasnom ezt a könyvet (addig nem hagyott békén, míg neki nem láttam, ez nem vicc!). Ő imádta. Egy másik barátnőm pedig könyörög: csak Fejős Évát ne vegyek a kezembe!
Ami engem illet, nem hinném, hogy az összes könyvét el fogom olvasni, de egy könnyed estén, ha valami ütős sztorira vágyom, jöhet.
A Hotel Bali - a többi Fejős Éva könyvhöz hasonlóan - fantáziadús, fordulatos, több szálon futó történet. Ajánlom azoknak, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból.
UI: A rózsaszín köd garantáltan leszáll!
Vida Szandra véleménye:
Fejős Éva cikkeit a Nők Lapjában is szívesen olvastam, természetes volt hogy a könyveire is kíváncsi voltam! :) Kedvelem az írónő stílusát, a Hotel Bali is egy igazi könnyed, "nyári" olvasmány. Meghozta a kedvemet egy jó kis nyaraláshoz! :) (Talán egyszer Balira is sikerül.)
Virág Linda véleménye:
Nem igazán tetszett a könyv. Nekem egy kicsit túl "rózsaszín" volt. Másrészt nem hiszek benne, hogy 17 eltelte után ugyanúgy lángol egy szerelem, mint tizenévesen. A szereplők élete egyáltalán nem hétköznapi, tipikusan a mai kor "szinglisedett" természetesen anyagi gondokkal egyáltalán nem küzdő, önmegvalósító női, akik 35 évesen még mindig félnek megállapodni. Sajnálom, többet vártam a könyvtől, de nem adott semmit.
Kövesdi-Moldván Ildikó véleménye:
A könyv eleje nem igazán tetszett. Az első néhány oldal után komolyan gondolkodtam rajta, hogy visszateszem a polcra. De valami miatt tovább olvastam és kb. a harmadánál kezdett izgalmas lenni. Tetszett, hogy nem a szokványos romantikus regény volt. A kedvenc részem az volt, amikor kiderült, hogy Péter életben van és rájöttek Judit hazugságára. A vége sem a megszokott "happy end", mivel csak előrevetítette az író a találkozást.
Bánfi Julianna véleménye:
Érdekes és elgondolkodtató történet. Elgondolkodtató, mert valaki képes volt becsapni a barátait, hogy a szerelme az övé legyen. Érdekes, mert a múlt elől menekülő lányok sorsa a rossz emlékek ellenére is jól alakult. Könnyű belefeledkezni a történetbe, minden szál magával rántja az embert. Szilvia regényén keresztül megismerjük a múltat a jelenben. Megdöbbentő, hogy Dóra mennyire összeomlik az események hatására, mégis képes saját magától rendbe jönni. A regény kissé befejezetlen, mert nem tudjuk, hogyan alakul Dóra, Péter és Judit sorsa.