ADATLAP
Hull a hó
A karácsony varázsát az utóbbi idők három bestseller-szerzője – JOHN GREEN, MAUREEN JOHNSON és LAUREN MYRACLE – kelti életre egymáshoz kapcsolódó, kacagtató és elbűvölő történeteiben, amelyek úgy szólnak szerelemről, romantikáról és csókokról, hogy az olvasónak a lélegzete is eláll tőle.

"Olyan mulattató komédia, hogy Shakespeare-hez is méltó lenne."
– Washington Post Book World...
Domokos Fanni véleménye:
Végre-végre-végre! Nagyon régóta szerettem volna megszerezni ezt a könyvet és elolvasni... talán október óta, de csak áprilisban sikerült. Nem baj, remek hangulatot hozott magával, kicsit sem volt "furcsa" tavasszal elmerülni a karácsony varázsában... a kedvenc történetem pedig az első! De mindhárom szuper, és nagyon izgalmas volt várni, hogy futnak össze a szálak végül.
Majzik Ági véleménye:
Karácsonyra kaptam ezt a könyvet és úgy gondoltam jól fog jönni, hogy csináljon egy kis hangulatot az ünnepekhez. Úgy tűnik túl nagy elvárásaim voltak, mert nekem nem igazán jött be. Az a három kis könnyed történet a téli kikapcsolódásokra megfelel, de nem éreztem, hogy engem magával ragadott volna. Nagy pozitívuma, hogy minden történetben volt valami érdekesség, ami fokozta a kedvem, hogy végig olvassam, és az is, hogy összefüggenek ezek a történetek. Ajánlom azoknak (főleg télen karácsonyi időszakban) akiknek sok a tv-ben ismétlődő filmekből és a nagy(ünnepi) felhajtásból.
Keszera Kinga véleménye:
Ez volt az egyik könyv a sok közül, amit karácsonyra kaptam.
Elképesztően aranyos kis történetek, amik mégis valamilyen módon kapcsolódtak egymáshoz. Ettől a három írótól sajnos még nem olvastam semmit, és ezt a hibámat igyekszem gyorsan pótolni, hiszen mind a három fantasztikusra sikeredett. Bár ha a három kis történet közül kedvencet kellene választanom, akkor talán az Maureen Johnson története lenne, és igazán nem tudom meg magyarázni miért is lehet, hogy Stuart miatt, de lehet mert szerintem az volt a legaranyosabb, nem is tudom...
Kissné Bugyi Vivien véleménye:
Mindig is kedveltem az olyan köteteket, amikben több apróbb történet függ össze egymással. Az első novellától kezdve izgalommal figyeltem, hogy vajon melyik ponton fog bekapcsolódni a következő történet, melyik mellékszereplőből lesz főszereplő - de persze nem sikerült kitalálnom, így elmondhatom, hogy nem volt klisés a történet. John Green novellája annyira johngreenesre sikeredett, hogy a nevét se lett volna szükséges feltüntetni az elején :) A másik két szerzőtől eddig nem olvastam, viszont Lauren Myracle olyan szuperül fűzi össze végül a három történetet, hogy cseppet sem erőltetett.
Kicsit csöpögős-amerikaisankarácsonyos, de teljesen élvezhető kötet, szép mondanivalókkal.