ADATLAP
Hulló angyalok
Az ìrònő ezen műve kèt csalàd megrendìtő törtènetènek, egy gyerekkori baràtsàg intimitàsainak, a szexualitàs èbredèsenek ès az ember törèkenysègènek a leìràsa. Ugyanakkor korrajz is, hiszen hìven tolmàcsolja a törtènelmi vàltozàsokat, bemutatja a nők jogaièrt vìvott harcot, ès könyörtelenül szembesìt a hit alapkèrdèseivel....
Pavlényiné Boza Anita véleménye:
A történet röviden: 1901, két család költözik egymás mellé.A lányaik egykorúak, hamar összebarátkoznak. Találkoznak a temetőben egy sírásó fiúval, és miközben a családjaikban titkok és tragédiák történnek, lassacskán felnőnek.

Véleményem: Nagyon tetszett a könyv felépítése: az összes szereplő E/1-ben, felváltja mondja el, mi történik vele. Mindegyik szereplő szerethető, tökéletes a korrajz, baljóslatú a hangulat, előre sejthetők a végzetes tragédiák. Faltam a betűket, egy nap alatt elolvastam.

5/5*************
Eőriné Zsoldos Ildikó véleménye:
Kèt làny baràtsàgàn keresztül mutatja be az ìrònő az1900-as èvek elejèt. A korrajzon kìvül megismerjük a szüfrazsettek munkàjàt, az akkori temetkezèsi szokàsokat, az erkölcsi normàkat. A szegèny sìràsòk èletèbe is bepillanthatunk. Az ìrònő egyszerűen ès olvasmànyosan ìr minderről,szinte letehetetlennè vàlt a könyv, annyira vàrtam a folytatàst. Ajànlom mindenkinek!