ADATLAP
Iron Lady - Az átalakulás
Hosszú Katinka ötszörös világ- és Európa-bajnok, világcsúcstartó, olimpikon úszónő második motivációs könyve. A könyv a 2013-as barcelonai úszó világbajnokságtól a napjainkig tartó időszakot öleli fel, melyből megtudhatjuk, hogyan lett Hosszú Katinkából Iron Lady.
„Ha valaki ránéz Katinka eredményeire a 2013-as világbajnokság óta, azt láthatja, hogy sikert sikerre halmozott mindenféle zökkenő nélkül. Mikor az emberek folyamatosan csak a jó eredményeket látják, egyből arra következtethetnek, hogy minden egyszerűen és könnyen ment; ez természetes. Én viszont ott voltam Vele, és ez azért nem a teljes igazság.
Katinka utóbbi két év sikereit tekintve sokakban felmerülhet a kérdés: „Vajon miről fog szólni ez a könyv?”
Az igaz, más lesz, mint az első. Ez nem arról fog szólni, hogy valaki a pályafutása mélypontjára került és hogyan jut fel ismét a csúcsra. Ez a könyv egy olyan emberről szól, aki rájött, mennyi minden mást is el akar érni a sportban és az életben, minthogy címeket nyerjen, hogy ott legyen a neve a bajnokok között.
Katinkában 2013-ban tudatosult, hogy ő az Iron Lady, de akkor nem tudhatta, ez még csak az egész átalakulás kezdete.”
Shane Tusup...
Szalai Adél véleménye:
MI mást is írhatnék ide ,mint amit az első könyvéhez írtam:
Lenyűgöző, utánozhatatlan tehetség, szorgos mindennapi munka, kitartás, és egy remek páros eredményei, kudarcai, sikerei. Egy ország ill. világ példaképe Katinka, aki beírta magát az úszás történelmébe. Minden elismerésem, csak így tovább....
Kategóriának azért ezt választottam, mert minden országba szívesen elmennék.....akár egy versenye miatt is.
Bálint Réka véleménye:
Hosszú Katinka első könyvét is elolvastam, így nem volt kérdés, hogy a másodikat is el fogom. Hihetetlen, hogy mekkora a munkabíró képessége, és milyen pozitívan áll hozzá mindenhez. Remélem végre a olimpián is aranyat akasztanak a nyakába.
Hornyeczki Anna véleménye:
Katinkáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni...
A könyv fantasztikus, tele személyes érzésekkel, élményekkel. Zseniális és motiváló.
Nagyon örülök, hogy ezzel a könyvvel zárhattam a könyvkihívást :)
Az pedig külön öröm, hogy az úszónő személyesen, névreszólóan dedikálta számomra a könyvet :)