ADATLAP
Jason
Anita érzelmi élete egyre bonyolultabb, mert újabban már női szeretője is van a fekete tigris Jade törékeny személyében. Ráadásul az ágyban nem megy minden gördülékenyen, ezért Anitának segítségre lesz szüksége. Itt lép be a képbe J.J., a gyönyörű new york-i balerina, aki Anita legjobb barátjának és kedvenc vérfarkasának, Jasonnek a szerelme.

Azonban J.J.-nek is vannak megoldásra váró problémái, melyeken pont Anita tudna segíteni. A rettegett vámpírvadász beadja a derekát, a végeredmény pedig egy olyan élmény lesz, amit sem ők, sem az olvasó nem fog elfelejteni.

A Jason egy szó szerint lebilincselő, fülledten erotikus fejezet a rettegett vámpírvadász amúgy sem szokványos életéből.
...
Horváth Anita véleménye:
Ez egy töltelék könyv, nem annyira a sorozat következő darabja, inkább egy átmenet két könyv között. Amikor a főszál rovására folyik egybefüggően 170 oldalon keresztül a lelkizés és az orgiák, az néha kiveri nálam a biztosítékot, de így, hogy az egész történetnek ez volt a lényege és ezért nem is vártam mást, nagyon tetszett. És végre csak pár szereplőre kellett koncentrálni. Annyi lény van már Anita életében, hogy néha már arra sem emlékszem, hogy ki kicsoda. Egyébként bírnám, ha több ilyen köztes könyv lenne, megoldódnának benne a lelki problémák, és akkor a főkönyvekben több nyomozás lenne, akárcsak a sorozat elején.
Pogonowski Johanna véleménye:
Ez egy hosszabb novella, amely inkább érzelmi szempontból bontakozik ki. Történés elég kevés van benne. Nálam a töltelék kötet címkét kapta meg.
Maga stílus a szokásos Hamilton. Érződik rajta, hogy nincsen semmi olyan „feszültség” ami feszítené az ember idegeit. Jó persze a párkapcsolati dilemmák megoldása is fontos, na de hát itt Anita Blake-ről van szó. Semmi parakrízis, vagy levadászandó természetfölötti. Gondolom jobb lenne róla a véleményem, ha beillene a sorozatba. De szerintem simán kivehető lesz a sorból. Nem nagy durranás.
Bene Brigi véleménye:
A többi Anita Blake könyvhöz képest most lényegesen egy témára, akcióra fókuszált ez a rész. Igazán fülledt, akciódús, és erotikus volt a tartalma... igazán élvezetes olvasmány. Bár hiányoltam Anita haláli humorát és egyéb akcióit. Nem ehhez a probléma megoldásához szoktam, a lelkizés nem Anita asztala, mondjuk a sex sokkal inkább...
Kornélia Jolán Finta véleménye:
Nos, ez egy nagyon jó sorozat, nagyon sok könyve jelent már meg az irónőnek, deeeeeeee mint általában a sorozatokban vannak jobb és kevésbé jó részek. a Jason nem konkrétan a cselekményszemszögéből került a sorba, mert egy szereplőről szól, Jason a vrfarkas életéről, illetve egy probléma megoldásáról. A stílus mit sem változott, de egy téma köré összpontosul a knyv, és ez nem a vámpírvadászat, a fő cselekményszál.Tetszett, deeeeeeeeeee azért több illetve más cselekménynek is kellett volna benne lennie, hiányzott az akció.....egy másfajta akció :D