ADATLAP
Képzelt riport egy amerikai popfesztivalrol
...
Oláh Rita véleménye:
Nem tudom miért írt volna rossz véleményt az, akitől azt halottam. Nekem tetszett. Jól visszaadja egy korszak embereinek gondolkodásmódját, vagy a fesztiválokon megjelenő sárban fetrengést.
Bár azt hiszem rosszabb képet fest egy ilyen fesztiválról mint, az valójában lehetett. Sok erőszek, gyilkosság, drog túladagolás, meghalás tudőgyulladásba stb.
Miközben máshol olvasott dokumentumok között azt olvastam, hogy Woodstockban 1 ember halt meg és 2 született. De azért alapvetően biztos megjelentek ezek a problémák az ottani emberek életében. Gyerekkorom óta szeretem a zenéjét. A musicalt is láttam már ami nem annyira tettzsett. E miatt viszont a végét tudtam. Ami számomra a musical megnézésekor megdöbbentő volt, mert a zenéje alapján pozitívabb darabra számítottam. Azt hittem Eszter keresésekor a két szerelmespár keresi egymást és mindketten enm találják a másikat.
Vida Anna véleménye:
Ismét nagyszerű könyvet vehettem a kezembe, aminek a története ugyan nem boldog, de mint hippikorszakban játszódó és annak szellemében íródott mű, azt hiszem nem most olvastam utoljára. Sajnos akkoriban az emberek minél jobban próbáltak békét csiholni, annál több drog és haláleset került a képbe. Alig várom, hogy mint musical is odáig legyek érte.
Szilágyi Krisztina véleménye:
Nem tudom édesanyám szereti e, de én nagyon. Gyerekkorom óta szeretnék eljutni a színdarabot megnézni, az sajnos még várat magára, de könyvben is fantasztikus, kendőzetlenül őszinte, és nyomasztó, rávilágítva az emberi mocsokra.