ADATLAP
Kínzó vágy
A nagy sikerű Rabság trilógia szerzője újabb háromkötetes sorozattal jelentkezik. Főhőse Angelina, aki gazdag nagybátyja után nemcsak egy hatalmas házat, hanem három udvarlót is örökölt. Az egyik Evan, egy titokzatos, megfejthetetlen üzletember, akitől Jahn bácsikája óva intette, és akinek külön végrendeletben tiltotta, hogy a lány közelébe kerüljön.
Angie azonban küzd a ráerőltetett szerep ellen. Lina szeretne lenni, aki legalább annyi szerelmet tud adni, mint amennyit el akar venni. És soha, semmilyen más férfit nem képzelt el maga mellé, csak Evant…...
Szupkay Ildiko véleménye:
Hát megint sikerült belenyúlni egy 3 részes sorozatba.
Biztatásul, ez az első kötet elég kerek önmagában is, van egy használható befejezése, ha nem akarod folytatni akkor is el lehet olvasni. Szórakoztató, néhol túl sok a leírás, ezeken én könnyedén átsiklom, javaslom másnak is akit ez zavar. A sztori nem rossz, de annyira nem is újszerű.
Romantikus, nyomorgós, szerelmes sztori bonyodalmakkal.
Réthy Magdolna Stefánia véleménye:
Nagyon szerettem! Amúgy is szeretem a hasonló típusú könyveket. J. Kenner stark-trilógiáját is imádtam és ezzel a vágy-trilógia első könyve sem marad el. Evan és Lina párosa régóta parázsló vágy és tiltott kapcsolat. Három hányatott múltú barát szövetsége, amely nem mindig tartja be a szabályokat. Érdekes karakterek és mindegyik srác vmiért szerethető. Én már olvastam a folytatást én abszolút javaslom aki a hasonló stílusú könyveket szereti, jó, hogy mindegyik srác szemszögéből látjuk majd, hogy mi történt az életükben. Evan karaktere nagyon titokzatos, néha bosszantott mennyire elzárkózott, de végül beindulnak a cselekmények és izgalmas volt, nem tudtam lerakni.
Horváth Dominika véleménye:
Imádtam ! Alapból szeretem az olyan könyveket amiben rosszfiúk vannak, de ezt nagyon szeretem, alig várom hogy megjelenjen a második része is. Evan csupa titok, ami nekem nagyon tetszik, tetszett amikor csak úgy megjelent a bárban, és ahogy verekedett. Angelina egy kicsit naív az elején de a végre azért kikupálódik. J. Kenner szuper író, és ezt most is bebízonyította, olyan részletessen írta meg ezt a könyvet, hogy olvasás közben nem tudtam nem beleélni magam Angelina szerepébe. A vonzalom ami már a könyv elejétől megvolt Angie és Evan között végig meg is marad, ebbe a könyvben minden megvan, tényleg minden, a veszekedésektől, a bűnőzéstől- az erotikáig minden. Szuper könyv!