ADATLAP
Keresd mindörökké - Szerelmi gyakorlatok pároknak
Arilyn Meadows az a lány, aki szinte mindenhez ért: jógaoktató, önkéntes állatmentő, stresszkezelési terapeuta, szabadidejében pedig imádott nagyapját gondozza. E számtalan elfoglaltság mellett nem marad ideje, hogy megtalálja álmai pasiját. Egy nap igencsak félreérthető pózban rajtakapja jógi barátját egy csinos tanítványával, ekkor úgy dönt, a jövőben nem teszi ki a szívét ilyen megrázkódtatásnak, és nem keresi tovább a Tökéletest. Önkéntes száműzetésbe vonul, és elvállalja, hogy vigyáz Kate kutyájára, amíg a barátnője nászúton van. Eközben új páciens jelentkezik nála: Stone Petty rendőrt indulatkezelési terápiára küldték a felettesei. Stone-ból sugárzik a férfiasság és a rosszfiús vonzerő, de Arilyn keményen ellenáll: őt aztán nem veszi le a lábáról egy tüzes pillantás vagy egy szexi vigyor.

Mi van, ha az Igazi akkor csönget nálunk, amikor szabadságra küldtük a szívünket? ...
Kovács Szilvia véleménye:
Eléggé vártam márt ezt a könyvet, mert a sorozat előző részei nagyon jók voltak. Főleg, hogy Arilyn nagyon szimpatikus volt az előzők könyvekben a maga tűzről pattant mégis teljesen éljünk természetes módjával. Stone csak az előző rész végén tűnt fel, de úgy gondoltam, hogy az ő történetük tele lesz jó kis vitákkal, szócsatákkal amiken nagyon jól fogok szórakozni, tekintve az első pár találkozásukat.
Hááát, ezt mondjuk úgy hogy nem teljesen kaptam meg. Persze voltak benne nagyon szórakoztató jelenetek, volt benne romantika, dráma, meg minden ami kell, de valahogy akkor se az lett belőle amire vágytam, számítottam. A 4 részből szerintem ez volt eddig a leggyengébb.
Gyalog Nikolett véleménye:
Imádtam, ahogy a két főszereplő lassan egymása szeret. Eleinte Arilyn és Stone utálták nagyon egymást, majd ez a gyűlölet lassan átalakult szerelemmé, egyszerűen nem tudtam lerakni a könyvet. Kár, hogy nincs folytatása.