ADATLAP
Ki nem mondott szavaink
Julia Walsh amióta az eszét tudja, sosem volt felhőtlen viszonyban az apjával. Alig találkoztak, alig beszéltek, akkor sem értettek egyet semmiben. Esküvője előtt néhány nappal a lány telefonhívást kap apja személyi titkárától. Ahogy azt előre sejtette, Anthony Walsh nem tud részt venni az esküvőjén. Ez egyszer azonban Julia kénytelen elismerni, hogy apjának kifogástalan mentsége van.
Meghalt.
A temetés másnapján Julia rájön, hogy apja nem csak az esküvőjét hiúsította meg a halálával, hanem még egy utolsó, elképesztő meglepetést is tartogat a számára…
Jóvátehető-e vajon, amit a múltban elrontottunk? Kaphatunk-e még egy esélyt a sorstól, hogy elmondjuk egymásnak mindazt, amit elmulasztottunk elmondani? Túlélhet-e egy szerelem majdnem húsz évnyi távolságot?
Egy apa-lánya kapcsolat és egy, a leomló berlini fal tövében szövődött szenvedélyes első szerelem története.
Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!...
Németh Mária Ingrid véleménye:
Nagyon tetszett a történet. Már az elején gyanús volt, hogy az apa csak „színlel”, ami a végén persze ki is derül. Kíváncsivá tesz, hogy miért 6 napot szánt a apa-lánya együttlétre Anthony, de persze ez már nem derül ki. A könyv végig fenntartotta az érdeklődésemet. Jó volt.
Vida Anna véleménye:
Nagyon megszerettem ezt a könyvet, amióta kiolvastam, egyfolytában erre gondolok. Remek mondanivalója van, és vártam a happy endet, szurkoltam nekik, nem is hiába. Julia apja furcsa volt számomra, aki először robot, aztán az utolsó pár oldalon derül ki, hogy él. Érdekes. Nem tudtam igazán felfogni még, hogy mit üzen nekem a könyv, de nagyon elgondolkodtat a múltbeli eseményekről és a sors (vagy éppen egy apa) szervezőképességéről.
Králik Anett véleménye:
Az el akarok jutni nagyin igaz rá, Németország, Párizs,igaz azon
csak keresztülhajtanak, de ott vannak, és hát Amerika.Maga a
történet tetszett, bár a vége nekem kicsit nyitott maradt. Logikus
ésszel felfogtam a lényeget, de akkor is... Mindentől független
bennem van h akkor most az apja mégiscsak élt? Miért nem találta meg
a leveleket, ha megtalálta akkor miért nem írtak róla. Így 2 nap távlatából
nehezebb írni róla... Akkor hirtelen rengeteg minden kavargott a fejemben.
Hát ez lenne az én véleményem.