ADATLAP
Kisded játékok
A magányos Victoria életében váratlanul újra felbukkan régi szerelme, akiből az évek során sikeres színpadi szerző lett. A csalfa Oliver még betoppanásánál is nagyobb meglepetést tartogat a lány számára: romantikus utazásra invitálja, méghozzá egy nem mindennapi útitárs kíséretében.
Victoria maga sem tudja, bölcs dolog-e a fíatalemberrel tartani, ám mivel még nem múlt el Oliver iránti szerelme, az esze helyett a szívére hallgat. Kalandos kirándulásuk a skót Felföldre egyszersmind érzelmi felfedezőút: vajon a vidék gyönyörű díszletei között képesek-e feléleszteni szerelmük egykori tüzét – és sikerül-e Victoriának megszelídítenie a csélcsap írót -, vagy végleg elválnak útjaik, és a lány valaki másnak az oldalán találja meg az olyannyira áhított
boldogságot?...
Gy.né T. Anikó véleménye:
Tipikus Rosamunde Pilcher történet. Gyönyörű tájleírás a skót Felföldről, szimpatikus karakterek, aranyos kisgyerek, egy örökség, egy csalódás, egy kibontakozó szerelem és happy end. Nagyon tetszett.
Koszorus Zsuzsanna véleménye:
Szép történet, - Oliver Dobbs kivételével - szerethető, hétköznapi karakterekkel. Még éppen befogadható mennyiségű tájleírásaival remek hangulatot adott az egész könyvnek, könnyen olvashatóvá téve azt.
Kispal Dalma véleménye:
Kedves romantikus regény, végig drukkoltam a hősnőnek, hogy vegye már észre az igazi szerelmet és hagyja a csudába a semmirekellő pasiját - sok nő esik bele ugyanebbe a csapdába. Örültem a végkifejletnek, ami természetesen happyend :)