ADATLAP
Kissing booth- CSókot vegyenek
Egyetlen csók… mégis mindent fenekestől felforgat…
Amikor az iskola Tavaszi Karneválján Elle csóksátrat nyit, úgy hozza a sors, hogy az ajka összeforr Noah-éval, és ettől Elle élete fenekestől felfordul. Románcuk azonban korántsem mesébe illő, és Elle joggal tart attól, hogy előbb-utóbb összetörik a szívét… Vajon elnyeri végül Elle a boldogságát? ...
Turi Mária véleménye:
Azt leszámítva hogy nem tetszik a borító, egy hangyányit sem, megvettem. Ezt leszámítva viszont miután belekezdtem az este, magával sodort és a végén hajnali 3 lett és vártam mi fog kisülni belőle. Nos a vége nem tetszett, befejezetlen, lezáratlan függ a levegőben a mi volna ha érzés, mi lesz ha érzés.
A szereplők jó fejek, a történet egy tipikus ifjúsági iromány. Laza, humoros és néhol kicsit idegesítő, mint minden hasonló témájú regény :) , de bájos és szórakoztató.
És azt bírtam benne hogy nem egy tipikus szerelmes pár, annak ellenére hogy a kémia működik, köszönhetően a csóksátornak, ők kezdetektől folyton civakodnak.
A naivitás egy ideig bájos, de egy idő után ez válik kicsit idegesítővé.
Viszont tetszett a Lee és Elle közötti barátság, ami nem azzal végződött hogy egymásba szeretnek.
Bankó Sarolta véleménye:
Rájöttem valamire, miközben olvastam, hogy én szeretem az ilyen történeteket, bár már nem vagyok tini :), de amúgy is ez a könyv több mint egy szokásos gimis love story. Ez igaz történet a barátságról, az első szerelemről. Igenis lehet lány-fiú között barátság. Az külön tetszett, hogy először, még saját maguknak sem vallották be a főszereplők, hogy szeretik egymást.
Ignácz Eszter véleménye:
Meglepően jó történet volt, egy ennyire fiatal írónőtől. A karakterek viszonylag összetettek voltak, volt benne valódi konfliktus és jól bemutatta a fiú-lány barátságot, na meg a testvéri rivalizálást. Nekem kellemes csalódás volt ez a könyv.
Beri Barbi véleménye:
Ahhoz képest, hogy ilyen fiatal a szerző nagyon jó könyv. Természetesen maga az alapötlet már lerágott csont, de azért visz bele némi színt, újdonságot az író. A könyv szerintem jól szerkesztett, sehol sem éreztem azt, hogy össze van csapva, ettől különösen féltem, mert az ilyen könyveknél ez sajnos gyakran előfordul. Sőt a vége felé már úgy éreztem, hogy néhány fejezettel is hamarabb lezárhatta volna a történetet a szerző. Szegény rossz fiú Noah, a végére kissé nyálasra sikeredett (szerintem).
Fülöp Zsanett véleménye:
Nekem személy szerint tetszett. Leginkább az, hogy bár volt benne egy fiú-lány gyerekkori barátság nem az ő szerelmükről szólt a történet. Szórakoztató könnyed regény mégis át lehet élni azt ami le van írva.
Králik Anett véleménye:
Nem tudom mit lehetne mondani. Nekem nagyon tetszett , letehetetlen :) Nálam legalábbis, együtt izgultam a szereplőkkel, mikor borult a bili akkor izgultam h együtt maradjanak, de azért a legjobb barátját is meg tudja tartani. Mikor kerülte a srácot a lány akkor pedig szidtam h miért nem fogadja már vissza, miatta tényleg megváltozna. És a vége :) Hát nem happy end, de mégis elfogadható és főleg totál logikus, Tetszene ha azért majd lenne második része....