ADATLAP
Légy erős
„Légy hálás az útért, amit végigjársz, mert az csak a tiéd.”

A popsztár Demi Lovato számára az élet egy utazás – kápráztató sikerek és szívszaggató veszteségek ideje.

Demi többszörös platinalemezes énekesnő, tévésztár és színésznő. Szembenézett a függőséggel és a depresszióval, és eközben megtalálta önmagát és a boldogságot. Demi a médiában, dalszövegeiben és 17 millió rajongó által követett Twitterén örökítette meg ezt az utazást.

A Twitter-bejegyzésekből született a Légy erős, Demi legőszintébb, legbátrabb írásainak 365 napos gyűjteménye, amely saját szavaiból, az őt lelkesítő idézetekből és személyes céljaiból épül fel.

Ez a könyv mindenkinek szól, bárhol is éljen a világon, akinek vigasztalásra, inspirációra és támogatásra van szüksége személyes útján, hogy mindennap erős lehessen....
Járfás Vivien véleménye:
Többnyire nem foglalkoztat a média és a sztárok világa Demi Lovato azonban egy nagyon szerethető karakter számomra. A könyvben azonban csalódtam. Sokszor inkább közhelygyűjteménynek éreztem. Reméltem, hogy sokkal személyesebb lesz a hangvétele és többet mesél majd a tapasztalatairól, mint ahogy sok médiumon keresztül igazán őszintén felvállalta bukásait és gyengeségeit.