ADATLAP
Lick – Taktus
Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!...
Áman Réka véleménye:
A történet elképesztő és teljes mértékben eltér a valóságtól emelett mégis vicces és romantikus. A főszereplőket külön-külön is nagyon megkedveltem de együtt egy bomba párost alkotnak...a banda többi tagját pedig szintén nagyon megkedveltem.
Leitner Izabella véleménye:
Ajándékkönyvként jutottam hozzá a Kiadótól. :) Szerintem jó könyv, én legalábbis jól szórakoztam olvasás közben. Mondjuk én is úgy gondolom, hogy távol áll a valóságtól, de az ilyen jellegű könyvek nem azért vannak, hogy akkor is a valóságban legyünk, amikor olvasunk... :) David számomra kicsit csapongó volt, de alapvetően kedveltem őt is meg Evelynt is. Tervben van a folytatások elolvasása is... :)
Balázs Eszter véleménye:
Háromszor kezdtem bele, de végül csak a végére értem. Úgy tűnik kinőttem a romantikus leányálmokból. Az alaphelyzet jó volt, nem a szokványos kezdés, de utána. A történet meseszerűsége nekem kicsit sok volt, és a karaktereket se sikerült megszeretnem. A következő két kötetet szerintem nem olvasom el.
Békés Nikolett véleménye:
Nagyon sok jó értékelést olvastam róla.
A megjelenést követően rögtön megvettem és el is kezdtem, de ha jól számoltam vagy ötször ugrottam neki, mire sikerült kiolvasnom.
Voltak szórakoztató részei, de nekem ez most nem tetszett.
Vontatottnak és idegesítőnek találtam.
Remélem a következő két kötet jobb lesz, mert szintén a polcomon csücsül, de most azt hiszem még várok velük.
Miklósovics Lilla véleménye:
A történet maga nagyon tetszett, hiszen konkrétan nulla esélye van annak, hogy a valóságban ilyen megtörténjen. A szereplők viszont furák voltak. David nem volt elég rocksztáros, Evelyn meg olyan semmilyen volt. Örülök, hogy elolvastam, de folytatni nem biztos, hogy fogom.
Széles Viktória véleménye:
Nagyon tetszett a könyv. Érdekes volt számomra, hogy a könyv elején már megtudtam, hogy összeházasodtak. David karaktere nagyon tetszett. A kemény külső mögött egy érzelmes férfi lakozik. Kicsit furcsa volt, hogy Evelyn az esküvőről elfeledkezett és nem tudja, hogy ki az a férfi aki reggel mellette van. Nem csodálom, hogy Evelynt zavarta a nagy felhajtás mivel ő nem volt ehhez hozzá szokva. Hiszen David egy híres rock banda gitárosa, minden lány álma. Míg Evelyn egy hétköznapi lány, aki az apja álmát akarja megvalósítani. David és Evelyn külön válása nem volt meglepő, de reméltem, hogy a végén újra együtt lesznek. Ami szerencsére meg is történt.
Paplanos Beatrix véleménye:
Elolvastam, de számomra nem jelentett katartikus élményt. Kissé laposra sikeredett a történet leírása. Sokkal többet vártam tőle azok alapján amiket másik véleményeiből olvastam. A történettel nem lenne gond, hogy meseszerű, de kissé unalmas mégis. Ötös skálán háromasra értékelném.
Szalai Brigitta véleménye:
Magával ragadó, érzelmes, letehetetlen és szexis ez a könyv. Csak úgy faltam a lapjait. Hihetetlenül bele tudtam élni magam minden egyes mondatába. Evelyn nagyon érzékeny és rendes lány, David pedig .... hát szavakba nem tudom önteni, hogy milyen érzelmeket keltett bennem. Egyszerűen ha valós személy lenne tuti szerelmes lennék bele... mondjuk ki nem :D Csodálatos könyv volt mindenkinek ajánlom, aki kedveli a rock 'n' rollt, illetve a szenvedélyes könyveket!
Tomcsik Éva véleménye:
Nagyon jó könyv! Én nem igazán álmodoztam arról, hogy egy rocksztár felesége legyek, de ezek után szívesen kipróbálnám! :D Fura lehet úgy ébredni, hogy férjhez mentél egy vadidegenhez, és nem is emlékszel az egészre. Nagyon tetszett a történet, a szereplők is jól megformáltak. Számomra minden karakter szerethető volt, várom a sztori folytatását!
Onika-Szvath Szilvia véleménye:
Ki ne szeretne valami hasonló sztorit átélni? ... Igazi tündérmese, a tetovált rosszfiú akiből tökéletes pár válik..na persze! De pont ezért szeretjük! :) Szerintem jó könyv volt, biztosan elolvasom a folytatást is.
véleménye:
Hm. Sokáig gondolkodtam, hogyan is kezdjek bele ebbe az értékelésbe, mert nincs könnyű dolgom, mert egy sokak által szeretett könyvvel állok szemben. Azt kell, hogy mondjam, teljes mértékben nem tetszett, de valami mégis megfogott benne. Szürreális történet, az, hogy ilyet átéljen valaki, annak kábé 1:10000000-hoz esélye van. Tehát semennyi. Azonban mégis itt van ez a téma, a lány, akivel ez megtörtént. Ez a lány, nem akármilyen. Engem borzasztóan irritált, még csak meg sem közelítette a szívem kapuját, és akkor sem engedett volna be, hogyha hozza magával a kulcsot. Egy újabb szereplő, akiket a negatív oldalra sorolok. Bocsi.
David az kell, hogy mondjam, egy sztárhoz képest „korrekten ” észszerűen viselkedett. Oké, ő az, aki miatt megkapja a három csillagot.
Néha kicsit untam, néha túl sok volt, egyszer azt vártam, hogy vége legyen. Megtörtént. Hepi end. Ennyi.
Turi Mária véleménye:
Nekem nagyon bejött ez a könyv, szórakoztató volt. A híres rocksztár és a hétköznap lány nem mindennapi tötrénete. Két idegen és Vegas, egy kis tequila egyenlő házasság. Kell ennél több egy lánynak a 21dik szülinapjára??? Csak hogy a pasi akihez hozzáment egy menő rocksztár, és a hétköznapi lány élete fenekestűl felfordul, ehhez jönn még egy menő rockbanda, némi bonyodalom, és egy kis szerelem. Bár arra az omminózus vegasi estére kívancsi lettem volna.
FOREVER ROCK'N'ROLL.
Mindenképpen kíváncsi vagyok a többi részre is, föleg a Malcom könyvre nagyon kedvencem lett a bobos.
Németh Mária Ingrid véleménye:
A történet teljesen sablonos, de úgy néz ki én szeretem a tipikus sablonos történeteket. Ezzel sem volt másként. Szórakoztató cselekmény, tele klisékkel, romantikával, erotikával, tetovált rossz fiúval és mégis pont megfelelőnek éreztem ezeket az arányokat. Kíváncsi vagyok a folytatásra, hisz a továbbiakban más-más személyről olvashatunk…
Banzi Réka véleménye:
Hát, nem volt rossz. A tipikus szürke kisegér beleszeret a szexi rocksztárba, de mire felébred elfelejti az egészet, ám az Adomisz szíve csak érte ég és a sok bonyodalom ellenére végig egymás karjaiban kötnek ki. Én is imádom a szexi rosszfiúkat, meg minden, de számomra lehetett volna egy kicsit pikánsabb is (végül is egy félistenről beszélünk, és a szexjelenetek nem voltak túlságosan részletezve) és a szereplők reakciói is néhol elég furcsák voltak, de összességében jó könyv volt :)
Majzik Ági véleménye:
Amikor elolvastam a fülszöveget egyáltalán nem tetszett a történet, és mikor harmadik alkalommal olvastam újra még akkor sem, de valamiért nem bántam meg. Hatalmas pozitív csalódás volt. Nem volt klisés számomra a köny, és igazán tetszett, hogy végre egy nem csontsovány modellt kellett magamelé elképzelnem. Az pedig, ahogy alakult a történet, ahogy a szereplők "újra" rátaláltak egymásra igazán jó volt. Pár óra alatt a végére értem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Tóth Rozi véleménye:
Nagyon tetszett a könyv! Remélem a többi részét is lefordítják. Nagyon tetszett ahogy leírta egy rock sztár életét, és ahogy meg tudja változtatni az ember egy éjszaka alatt az életét. Azt mondják sokan, hogy nincs szerelem első látásra. Ez a könyv megmutatta, hogy de igenis van.