ADATLAP
Locsifecsi királynő férjhez megy
Lizzie életében minden a lehető legjobban alakul: végre azt csinálhatja, amire mindig is vágyott (esküvői ruha-restaurálás), és a „nagy ő” váratlanul megkérte a kezét. A szalonban égnek a telefonok; Jill Higgins álomesküvője óta mindenki Miss Nichols-szal akar dolgoztatni. Így aztán nem csoda, ha Lizzie-nek épp a Chateau Miracban rendezendő saját esküvőjének előkészületeire nincs egy perc ideje sem…
Az idilli állapot hamarosan rémálommá válik: Luke fantasztikus állásajánlatot kap – Párizsban; a Nichols családban szomorú esemény történik, Shari exbarátja, Chaz pedig – akivel Lizzie a szilveszter éjszakát töltötte – egyáltalán nem lelkesedik azért, hogy Lizzie Luke felesége legyen. És Lizzie-nek előbb-utóbb el kell gondolkodnia azon, hogy valóban ezt akarja-e…...
Zuzan Éva véleménye:
Lizzie Nichols sosem tudja befogni a száját időben, ráadásul, amit csak lehet, félre is ért. A testvérei közül ő végzi el a főiskolát először, de fel se tűnik neki, hogy szakdolgozatot kéne írnia. Pasitól-pasiig csetlik-botlik, de végül rátalál az igazi, és álmai üzletét is sikerül beindítani.
Juhász Petra véleménye:
A második rész után kíváncsi lettem a harmadikra is. Nem hittem volna hogy ilyen fordulatot fog venni a könyv. Előszőr nem tetszett annyira hogy másik fiúval akar együtt lenni aztán egyre szimpatikusabb lett Chaz. Összességében örültem hogy elolvastam Meg Cabot újabb könyvét!
Király Anna véleménye:
Nekem nagyon tetszett a könyv, ugyan az előző két részt már régen olvastam és kicsit haloványan emlékszem rájuk, de lassan felelevenedtek bennem, ahogy haladtam a történetben. Tetszett, hogy a főszereplő Lizzie a könyv feléig rá se jött, hogy igazából szerelmes a vőlegénye legjobb barátjába, vagy csak mélyen elnyomta magába, meg persze imádtam a történetüket, ahogy összejöttek. Chaz igazi álompasi. Ez egy tökéletes élet kezdete, ami tényleg az utolsó oldalon vált azzá: a nagyszerű állás, a pompás lakás és az álomférfi mellett egy házassági engedély is becsúszott.