ADATLAP
London Road
Johanna egész élete a családja, főleg az öccse körül forog. Apa híján, egy tehetetlen anya mellett, kiskora óta ő egyengeti Cole sorsát. Kémia ide vagy oda, még a pasikat is aszerint választja ki, mekkora anyagi támogatást remélhet tőlük.

Cameron McCabe-hez azonban tagadhatatlanul vonzódik. Elég csak ránéznie a szexi pultosra, máris liftezni kezd a gyomra. És felötlik benne, mi lenne, ha most az egyszer a saját igényeit helyezné előtérbe. Cam is heves érdeklődést mutat Jo iránt, de a lány olyan áthatolhatatlan falat vont maga köré, hogy ember legyen a talpán, aki keresztüljut rajta.

Miután azonban Cam beköltözik a szomszédba, egyre nehezebben lehet megálljt parancsolni a bimbózó románcnak. Főleg mert Cam mindenáron meg akarja fejteni Jo titkát… még ha téglánként is kell lebontania a falat....
Kovács Roxána véleménye:
Nem is tudom mit írjak.. Az első része teljesen magával ragadott, imàdtam. Alig bírtam letenni pár nap alatt elolvastam.. Ezzel nem így történt.. lassan haladtam vele, annyira a történetet se fogott meg.. Csomószor azon kaptam ma, hogy a szememmel átugrok pár mondatot.. Azért elolvastam mert márr érdekelt a vége, de hogy többször nem fogom az biztos.. lehet túl sokat vártam tőle!
Kiss Boglárka véleménye:
Az első arany pöttyös könyvem volt. Őszintén, nem tudtam mire számítsak.
A történet nagyon magával ragadt, tetszett a stílus, bár ugyanúgy indult kb. mint az összes ilyen történet: bunkó pasi, szép, csinos lány utálják egymást mégis vonzódnak egymáshoz. Ami kifejezetten tetszett, hogy a sztori nem mindennapi volt, az apa, az anya... a lány múltja és jelene.. nah szóval jó volt! Bár a megjelenített erotika nekem kicsit sok volt egy könyvhöz..
Podhorszky-Nagy Orsolya véleménye:
Be kell vallanom kicsit vonakodva álltam neki ennek a könyvnek, messze áll az én ízlésvilágomtól, de kellemesen csalódtam benne. Az első tíz tizenöt oldal kicsit zavaros volt, de mikor minden szereplő a helyére került nagyon élvezhető volt a történet.
Endrei Dorottya véleménye:
Hát igazából a könyv elején nem is nagyon tudtam ki az a Jo. Emlékeztem az előző könyv főbb embereire miután megemlítették őket, és a könyv csapásvonalára, de ő totál kiesett. Körülbelül egy évvel ezelőtt olvastam az elsőt, és amin megláttam másodikat tudtam, hogy el kell olvasnom. Nagyon lassan indult be, de ezt betudtam annak, hogy az előzőben nem nagyon volt kifejtve Jo karaktere, így muszáj részletesebben is bemutatni. Miután végre beindult, tényleg élveztem az egészet, bár a szenvedős részeknél mindig belassult. De örülök, hogy a végére minden a helyére került, és hogy Jo és Cam egymásra találtak. Nekem nagyon tetszik az írónő stílusa, ahogy az erotikát felvázolja, és szerintem teljesen bele lehet merülni a könyveibe. Már várom a következőt, és valahogy sanda gyanúm, hogy annak a főszereplői Olivia és Nate lesznek...
Pencz Bernadett véleménye:
Kicsit nehezebben indult, mint az előző rész és ott annyira más képem alakult ki Jo-ról, hogy nehezen tudtam magamnak megtalálni ebben a könyvben.
Cam tetszett, nagyon. :)

Várom a többi részt.
Rasztik Réka véleménye:
Nagyon tisztelem Johannát, amiért ennyire vigyáz, figyel az öccsére és gondját viseli. Cam. Jahj! Hát egy hibátlan karakter. Minden romantikus könyvben a férfi főszereplő helyes, szexi, hibátlan, önzetlen. Azt hiszem ő az, aki már kiütötte a mércét, amikor beköltözött a szomszédba. Nagyon bírtam és köszönöm az írónőnek, hogy egy ilyen jó második részt olvashattam tőle. További könyveit is szorgalmasan fogom lapozgatni.
Németh Mária Ingrid véleménye:
Nem volt olyan jó, mint az előző rész, de az elvárt szintet tartotta. A érzelmeket teljesen háttérbe szorította a szexualitás, viszont a Jo-Cole közötti testvéri kapcsolat nagyon szívmelengető. A karakterek nem tökéletesek, de hétköznapiak, változásra képesek a cselekmény folyamán. Az tény, hogy a mű tele van klisékkel, de ettől függetlenül szórakoztató.
Kiss Enikő véleménye:
Az első része tetszett ezért kezdtem bele ebbe is, de sajnos azt kell mondjam azt nem múlja felül. Mégpedig azért mert engem a őszintén mondom hogy néhol Jo és az indítékai nagyon idegesítettek. Úgy értem, hogy tényleg csak azért járt a pasikkal mert gazdagok voltak és akkor miért esett neki annyira rosszul ha valaki ezt ki is mondta? Enyhén szólva kétszínű... Elismerem ténylegesen nem használta ki őket mert mindent megtett, hogy amire szükségük van azt a fizetéséből megvegye de azért akkor is. Cameron részéről pedig az első ránzésre elítélem dolog nem tetszett még ha valamilyen szinten igaza is volt. Viszont miután párosunk végre leküzdötte ezeket a nehézségeket kifejezetten tetszett. A poénok, a karakterek, a történet jó volt egy percet sem unatkoztam. egyszer mindenképp megérte elolvasni és biztos, hogy a folytatásokat is elfogom.
Bejczi Anita véleménye:
Öt perccel a könyv befejezése után elég nehéz objektív véleményt írni. Annyi azért biztos, hogy a vége túlságosan érzelgős lett, az már nem kellett volna, de igazából nagyon tetszett, ezt mutatja az is, hogy 3 nap alatt végeztem vele, és fel sem tűnt, hogy fogynak az oldalak. Viszont azt ki kell jelentenem, hogy aki nem bírja a romantika egy icipici túlzását, annak ez a könyv sok lesz :)
Békés Barbara véleménye:
Nos nem egy Dublin Street és nem is haladtam vele olyan gyorsan. Kicsit unalmas volt a sztori. Két ember, akik akarják egymást, de mégsem, és persze közben az egyéni drámák sem hagyhatóak el. A végén meg mégis a szokásos happy end. Túl vagyok rajta, egyszeri olvasásnak elment.