ADATLAP
Lovasi: Idáig tudom a történetet
,,Ha engem kérdeznek, biztos nem haverkodnék magammal, ezt szögezzük le elöljáróban. Sokszor idegesítő fasz vagyok. Az izgága, szemüveges csávó a szomszéd asztaltól, aki hangosan okoskodik, és mindenről van véleménye. Megvan? Ezt a megnyerő karakterrajzot azért skicceltem fel a legelején, mert ez az én sztorim, vállalom az összes hibájával, hülyeségével, torzulásával és korlátjával együtt. Lelkem rajta."
Lovasi András...
Berta Szilvia véleménye:
A zenéjét mindig nagyon szerettem,kispálos, kiscsillagos, vagy budapestbáros formációban egyaránt. Ebből a könyvből nagyon sokat megtudtam a zenéje hátteréről és arról az emberről, akinek sok felejthetetlen bulit köszönhetek. Igazán remek olvasmány.
Székely Krisztina Krinyó véleménye:
Mindig is gondoltam, tudtam, hogy Lovasi Andris egy fantasztikus mesélő, író, költő, humorista, de most meg is győződhettem róla.
Hatalmasakat nevettem a sztorikon, sokszor a metró kellős közepén. :)
Imádtam minden oldalát, egyetlen baja, hogy vége van.
Kocsis-Meriadt Brigitta véleménye:
Mindig nagy Kispál-rajongó voltam, gyakorlatilag a fiatalkorom eszmélése Lovasi-szövegekre és Kispál bulikra vezethető vissza. A könyv, bár picit lassan indul, visszavezetve mindent a Lovasi gyerek-és kamaszkorára, kb. a 100. oldaltól már letetehetetlen. Én a könyv olvasásával párhuzamosan visszahallgattam a Kispál-lemezeket is, mindig, amiről kronológiailag éppen szó volt. Hatalmas élmény volt:)