ADATLAP
LoveClub
A LoveClub internetes portál, ahol felhasználói álnevek mögé rejtőzve kutathatsz új partnerek után.

Virtuális szórakozóhely, ahol az lehetsz, aki csak akarsz. Sokan hamis fotóval és személyazonossággal regisztrálnak, s a csetelések során a legmerészebb vágyaikat is bátran megosztják a többiekkel. A bizarr nicknevek gyakran olyan kiskorúakat rejtenek, akiket túlságosan korán kísértett meg a tiltott gyümölcs.
Lili minden vágya, hogy újságíró legyen. Kitartásának köszönhetően ajánlatot kap a legolvasottabb bulvárnapilap szerkesztőjétől - egy címlapsztori, és már a főiskolai évek alatt az újság munkatársa lehet. A lány témakeresés közben felfigyel rá, hogy az elmúlt hetekben hirtelen megnőtt az öngyilkosságok száma a fővárosban. Az áldozatok valamennyien tinédzser lányok. Lili gyanúja szerint új drog vagy egy szekta állhat a tragédiák hátterében. Ám hamarosan kiderül, hogy sorozatgyilkosságba keveredett, és a saját bőrét viszi a vásárra…

Ifjúkori szenvedély, szerelmek, szex, ballépések, útkeresés, elfojtott és gyilkos vágyak - ez itt a LoveClub....
Szalai Szabina véleménye:
Huuuu..... Sok éve, hogy először olvastam a LoveClub-ot, érdemes volt újra elővenni.
Egyáltalán nem emlékeztem a történetre, így minden oldal tartogatott meglepetést. Bloodsmoke szerepe nem volt ugyan kérdéses számomra, de Carmen közreműködése sokáig rejtve maradt előlem, Daemon kiléte is váratlanul ért.
Mindent egybevéve nagyon jó könyv, igazi letehetetlen írás. Munka mellett is 4nap alatt kivégeztem.
Szántó-Jávor Adrienn véleménye:
Lakatos Leventétől ez volt az első könyv amit olvastam, könnyen olvasható, izgalmas történet volt. Bár a tartalom elolvasása után azt gondoltam Lili az újságíró fog nyomozni és rájönni ki a gyilkos, de nem így történt, ő inkább belekeveredett az eseményekbe. Remélem a gyerekeim nem interneten keresztül fognak ismerkedni...
Bakonyi Zsófia véleménye:
Ez az első könyv amit Lakatos Leventétől olvastam, és meg kell hogy mondjam a történet elején kicsit olyan sablonnak éreztem. Viszont, ahogy kezd kibontakozni a történet felmerült bennem a kérdés... "Hogy-hogy nem keveredett bele a történetbe?" A sok szemszög és, ahogy a szálak összefutnak. Amint tehettem már a kezembe is vettem a folytatását.
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Hát, hogy is kezdjem... Nekem nem tetszett, ez nem az amit én szeretek olvasni. Nagyon sajnálom,igaz hallottam jót is,rossz véleményt is,de nem gondoltam,hogy nekem se fog tetszeni. Alig vártam vége legyen, nagyon nehezen szántam rá magam az olvasására. Legalább tovább húzta volna az író,hogy ki a gyilkos,de arra is hamar rájöttem és már nem érdekelt annyira mi is lesz a folytatás, csak azért olvastam végig,mert nem szeretem félbe hagyni a könyveket, van amikor a vége az izgalmas,de itt még az sem volt, sajnálom. Lehet másnak tetszik az ilyen,de nekem nem.
Lajkó Fanni véleménye:
Első Lakatos Levente könyv, amit olvastam, és nagyon tetszett. Már el is kezdtem a Bomlást. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Végig fenntartja a figyelmet és mindig tud újat hozni a szálak csavarásában. Nagyon tetszik a karakterek kiformálása is. Alig várom, hogy olvashassam a többi L. L. könyvet is.
Lajkó Fanni véleménye:
Első Lakatos Levente könyv, amit olvastam, és nagyon tetszett. Már el is kezdtem a Bomlást. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Végig fenntartja a figyelmet és mindig tud újat hozni a szálak csavarásában. Nagyon tetszik a karakterek kiformálása is. Alig várom, hogy olvashassam a többi L. L. könyvet is.
Lajkó Fanni véleménye:
Első Lakatos Levente könyv, amit olvastam, és nagyon tetszett. Már el is kezdtem a Bomlást. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Végig fenntartja a figyelmet és mindig tud újat hozni a szálak csavarásában. Nagyon tetszik a karakterek kiformálása is. Alig várom, hogy olvashassam a többi L. L. könyvet is.
Leitner Izabella véleménye:
Nagyon tetszett a könyv! A Loveclub előtt nem nagyon olvastam magyar írótól, ezért szokatlan is volt, hogy magyar nevekkel és hazai helyszíneken játszódik a történet. Néha elég bizarr dolgok is előkerültek, amik olykor elgondolkodtatnak, hogy miért olvasok én ilyeneket, de ez a könyv szerintem nagyon jól van felépítve. Pörögnek az események, nem lehet közben unatkozni. A végére már megsejtettem egy-két csavart, de volt ami meglepett. Én mindenképp csak ajánlani tudom.
Sárkány Eszter véleménye:
Vajon mennyire véletlen, amikor "véletlenül" ránk talál egy helyes fiú az interneten? Lili minden vágya, hogy újságíró legyen, és kitartásának köszönhetően, a legnagyobb napilap szerkesztője ajánlatot tesz neki: ha záros határidőn belül felkutat egy címlap sztorit, már az iskolaidő alatt is dolgozhat az újságnak. A lány lelkes témakeresésbe kezd, és felfigyel rá, hogy a közelmúltban szokatlanul sok fiatalkövetett el öngyilkosságot a fővárosban. Meggyőződése, hogy valamilyen új drog, vagy egy szekta áll a tragédiák hátterében. Az azonban álmában sem jut eszébe, hogy lakótársa, az extrém stílusú Cicamica is belekeveredett az ügybe. Sőt, ő mozgatja a szálakat. Bulik, szex, élvezet, kéj és szerelem Budapest legsötétebb zugaiban. - Lakatos Levente első regényével, a Barbibébivel egy csapásra a fiatal generáció egyik kedvenc szerzőjévé lépett elő. A huszonéves újságírónak több mint tízezres rajongótábora verbuválódott a Facebookon, olvasói pedig izgatottan várják második kötetét. A Loveclubbal Levente folytatja a Barbibébivel megkezdett útját. Ifjúkori szenvedély, szerelmek, ballépések, útkeresés és elfojtott, ám kitörni készülők vágyak - ettől olyan izgalmas a sokszor tabudöntögető, új regény.
Dekany Dora véleménye:
Ezt a könyvet próbáltam több kategóriába beszuszakolni, de aztán annyiszor letettem, mert idegesített, hogy végül az utolsó kategóriába került. Nagyon nehezen indult a történet, egyszerűek voltak a szereplők, zavart pl Lili ál-felnőttessége.
Aztán sikerült elkapnom a fonalat, és elolvastam. Összességében nem lettek jobban a karakterek, de legalább egy csavar volt a végén.
Mondjuk szerintem a titokzatosság néhol túlzás, mert ki lehet találni, hogy mi fog történni, hiába vágja el a történetet egy fejezetváltással, vagy szemszögváltással...
Herceg Mária véleménye:
Elég visszatetsző könyv. Izgalmas, olvasmányos, de sokszor ijesztő és undorítóan naturalista. Szóval a krimi kedvelőknek ajánlom, de gyenge idegzetűek kerüljék messze. Kellően titokzatos, érdekes karakterek a szereplők, jó az új gondolat, hogy az interneten keresztül is garázdálkodhatnak bűnözők. Mégis sok momentumban hajaz az amerikai helyszínelős sorozatokra, de pont ez is teszi érdekessé, hogy magyar környezetben ír le egy összetett nyomozást. Izgalmas.
Juhász Viktória véleménye:
Lakatos Levente könyveiről sok jót és rosszat hallottam.
Végeredményképpen tetszett. Szerettem ahogy apránként kiderülnek a szálak. El is gondolkodtatott,hogy tulajdonképpen bárkivel bármikor megtörténhet ugyanez,elég sok pszichopata van.Kifejezetten jó volt,hogy a gyilkos gyerekkorába is betekinthettünk.Jól kidolgozott regény,olvasható,élvezhető.
Nagy Rebeka véleménye:
A történet maga megállja a helyét. A mai világban rengeteg pszichopata szaladgál, nem áll messze a valóságtól a történet. A Barbibébi után ez a könyv kicsit megváltás, a szóhasználat bővebb. Viszont így is néha eltévedtem a karakterek és a történtek között, bár biztosra veszem, hogy részben direkt volt, hogy ne legyen felfedve már az elején, hogy ki kicsoda a történetben. Tetszett viszont, hogy régi szereplőket is felismerhettem a lapok között, nagyon örültem, olyan személyiségeket tett emlékezetessé, akikről szívesen olvas az ember. Ajánlom minden olyan könyvfalónak, aki szereti a krimis szálakat.
Fövenyesi Béla véleménye:
Hát van benne bőven fordulat az kétségtelen. Ehhez még hozzájárul az is, hogy több szemszögből is vázolja a történetet. A szereposztással is meg voltam elégedve bár voltak benne kicsit unalmas karakterek is. Nem rossz könyv de nem került a kedvenceim közé.
Szaniszló-Bosznai Sára véleménye:
Szerintem letehetetlen. 3-4 este alatt kivégeztem, szó szerint addig olvastam, amíg ki nem esett a kezembôl, mert a fáradtságtól elaludtam. Nagyon izgalmas, végig fordulatos, cselekményes. Nekem a legvége lett egy nagyon picit "összecsapva", illetve az utolsó néhány oldal pedig kifejezetten giccses, ami szerintem nem illik a történethez. De ezt leszámítva is mindenképpen érdemes elolvasni. Mâr keresem is a következô könyvet a szerzôtôl.
Herczegné Bagi Szilvia véleménye:
Első gondolat: hűha! Második gondolat: ez aztán a csavaros és bizarr észjárás.
Azt kell mondjam, határozottan meglepett a könyv. Az első oldalak némileg untattak, aztán jött a túlzottan szókimondó leírása a szexnek, meg a sok erőszakos közösülés… nem sok híja volt, hogy félredobjam, elég volt a szürke árnyalatiból egyszer. De milyen jól tettem, hogy tovább olvastam! Izgalmas, fordulatos, érdekes sztori lett belőle. Ráadásul az is tetszett, hogy minden fejezet egy adott szereplőről szólt (általában) és hol egyes szám első, hol egyes szám harmadik személyben írt az író.
Viszont nagyon nem tetszettek azok a részek, ahol elképesztően részletesen és szókimondóan leírásra kerülnek az erőszakos jelenetek mind szex, mind gyilkosság terén. Fura volt, hogy magyar a történet és Budapesten játszódik, mégis sok olyan nevet és helyet használ az író, amit angolul talált ki. Így nem igazán tudtam hazai pályára tenni a cselekményt.
Albert Anna véleménye:
Első könyvem volt Lakatos Leventétől és nagyon örvendek hogy elolvastam. Jól megírt, jól kitalált olvasható történet a LoveClub. Legszimpatikusabb szereplő számomra a Lengyel doki, gyakran elmélázom azon, hogy az ilyen emberek mint Ő is hogy mossák ki magukból annak a bizonyos elmének a hatásait amivel együtt kell hogy gondolkozzanak az ügy megoldása érdekében. Riasztó hogy milyen sok gyámoltalan fiatal van akit olyan könnyű lépre csalni és kihasználni.
Horváth Kitti véleménye:
Hát, wow. Igazából, megmondom őszintén, sosem olvastam még az írótól, és kissé fanyalogva vettem a kezembe a könyvet. Nem erre számítottam, és meglepett, hogy egy aprólékosan kidolgozott, lélektanilag is helytálló, zseniális "Gyilkos elmék" részbe csöppentem. Nagyon tetszett a könyv, végig izgultam, teljesen lebilincselt.
Deák Viola Helena véleménye:
-Ezek a mai fiatalok.- sóhajtott Dr. Lengyel és megoldotta az ügyet. Végig azon gondolkodtam, hogy vajon jó ötlet-e ennyire belelátni a gyilkos fejébe. Izgalmasabb tőle a történet? Valakinek biztosan, hiszen a gyilkosságok nagyját tőle tudhatjuk meg. Ez a része nem annyira tetszett. Gyorsabban haladtam volna az olvasással, ha nem tudom, ki rejtőzik a pszichopata álnév mögött. Másrészt, ha kimarad belőle az a történetszál, nem lett volna könyv, amit Dr. Lengyel és a nyomozók miatt sajnálnék, mert az ő történetük nagyon érdekelt. Kovács, Laura, Vinyó, Farkas, Simon és Dávid karaktere nagyon el lett találva. Miattuk olvastam végig a regényt és miattuk fogom a többit is.
A vége miatt tutira.
Bíró Krisztina véleménye:
Sokan ajánlották Lakatos Levente könyveit, így rászántam magam az olvasásukra. Pozitívan csalódtam. Minden sorát imádtam, nagyon hamar végeztem vele. A cselekmény pörgős, a váltott szemszögű írásmód lebilincselő, a szálak pedig kibogozhatatlanok. Félelmetes, milyen könnyedén váltogatja a szemszögét és a stílusát, és hogy milyen könnyen vezeti az olvasót. Mikor már azt hinnénk, hogy tudunk valamit, jön egy mondat, és már a saját nevünkben sem vagyunk biztosak. Izgalmas, lendületes, félelmetes. Csak ajánlani tudom. 
i d véleménye:
A krimi műfaj kedvelőjeként nagy lelkesedéssel vettem kezembe ezt a művet. Elég sok hasonlóan beteg elméről szóló könyvet olvastam már, a stílusa így nagyon hajazott néhány külföldi író művére. Azért még így is tartogatott meglepő fordulatokat, cselekénydús olvasmány volt, igényesen megírva.
Sajnos nekem ez a magyarországi helyszín nem jött át, sokkal inkább egy amerikai krimisorozat szereplőit és tetthelyeit képzeltem magam elé, de valószínűleg ez csak azért van, mert nagyon sok külföldi krimi kerül a kezembe.
Negatívumként inkább azt említeném meg, hogy túlágosan sablonosak voltak a karakterek, mindegyik főszereplő tökéletesen szép és jóképű, és ez egy kicsit lehangoló. Általában szeretem a több nézőpontos leírásokat, de ez itt most nem vált be, pl. Lilit és Bencét én teljesen kihagytam volna a sztoriból, semmit nem tettek hozzá a történethez és még idegesítőek is voltak.
Dr. Lengyel karakterére nagyon kíváncsi voltam, alig vártam, hogy elemezgesse a gyilkosunkat, de sajnos picit csalódás volt számomra, egyáltalán nem tűnt hitelesnek, mint profilozáshoz értő kriminálpszichológus. Viszont a végén a múltjába való visszatekintés és a testvérével való kapcsolata felkeltette az érdeklődésemet, így kíváncsi vagyok a folytatásra.
Bloodsmoke személye egész jól megformált, tetszett, ahogy folyamatosan információkhoz jutottunk a múltjáról, viszont csak részben kaptam választ arra, hogy miért is lett belőle az, aki. Kicsit több lélektan még jó lett volna.
Az internetes bűnözés és hamis profilok témájától féltem, hogy elcsépelt lesz, de szerencsére egyáltalán nem volt az.
Összességében egyszer olvasható volt, lekötött, és szívesen folytatnám a többi résszel is.
Tamaskó Anna véleménye:
Nem igazán tudtam letenni a könyvet, pedig az elején kicsit attól tartottam, hogy 50árnyalat utánzat lesz (aminek cseppet sem örültem volna). Viszont egy remekül összerakott, "gyilkoselmék"-szerűen beteges szereplőkkel játszódó, igazi krimit olvashattam a fiatalember tollából. Nagyon tetszett és azt hiszem, hogy a többi könyvét is elolvasom. Hajrá Levente, még sok ilyen izgalmas könyvet kérünk! :)
Péni Viktória véleménye:
A barátnőm ajánlotta a könyvet, amit eredetileg csak a nyaralás alatt akartam elolvasni, viszont nem bírtam ki: beleolvastam és magával ragadott a fordulatos cselekmény. Tetszett, hogy nem kimondottan az a tiniknek szóló nyálasan romantikus, szenvedős sztori, hanem a fordulatos cselekmény miatt izgulni lehetett rajta végig.
Koller Anita véleménye:
Virtuális szórakozóhely, ahol az lehetsz, aki csak akarsz. Sokan hamis fotóval és személyazonossággal regisztrálnak, s a csetelések során a legmerészebb vágyaikat is bátran megosztják a többiekkel. A bizarr nicknevek gyakran olyan kiskorúakat rejtenek, akiket túlságosan korán kísértett meg a tiltott gyümölcs.
Lili minden vágya, hogy újságíró legyen. Kitartásának köszönhetően ajánlatot kap a legolvasottabb bulvárnapilap szerkesztőjétől - egy címlapsztori, és már a főiskolai évek alatt az újság munkatársa lehet. A lány témakeresés közben felfigyel rá, hogy az elmúlt hetekben hirtelen megnőtt az öngyilkosságok száma a fővárosban. Az áldozatok valamennyien tinédzser lányok. Lili gyanúja szerint új drog vagy egy szekta állhat a tragédiák hátterében. Ám hamarosan kiderül, hogy sorozatgyilkosságba keveredett, és a saját bőrét viszi a vásárra…
Hegyi Réka véleménye:
Ez a rész sokkal jobban tetszett mint az Aktus, kevesebb elgépelés volt benne, a cselekmény is jobban tetszett. Viszont a karakterek, leírások ugyanolyan jók voltak mint a másikban. Különösen jónak tartottam, hogy a gyilkos szemszögéből is olvashattunk részleteket, nekem azok voltak a legérdekesebbek. Ajánlom mindenkinek aki egy fordulatos krimit szeretne olvasni.
Sulik Barbara véleménye:
Történet az internet világának mély bugyrairól, az óvatlanságról, meggondolatlanságról, a veszélyről, gyilkosság, szex, szerelem, izgalom a 20 éveikben járó szereplőkkel.Olvasmányos, izgalmas, két nap alatt felfalható....
Matyelka Anita véleménye:
Ez a történet nagyon jól össze lett rakva. Tökéletes kombinációja az erotikának és a thrillernek. Fordulatos és izgalmas. Különösen tetszettek azok a bizonyos memoárok, amiket a gyilkos írt. Az internetes téma pedig nagyon mai, és elgondolkoztató mennyi veszélyt rejthet magában a virtuális világ. Annak meg pláne örülök, hogy a Barbibébi story is visszaköszönt a könyvben.
Matyelka Anita véleménye:
Ez a történet nagyon jól össze lett rakva. Tökéletes kombinációja az erotikának és a thrillernek. Fordulatos és izgalmas. Különösen tetszettek azok a bizonyos memoárok, amiket a gyilkos írt. Az internetes téma pedig nagyon mai, és elgondolkoztató mennyi veszélyt rejthet magában a virtuális világ. Annak meg pláne örülök, hogy a Barbibébi story is visszaköszönt a könyvben.
Csillag Mónika véleménye:
Kicsit fanyalogva vettem a kezembe ezt a könyvet, mert a stílus nem áll igazán közel hozzám. De gondoltam, ezzel kipipálhatom a 30 év alatti szerzős sort :-) Nos végigolvastam 2 nap alatt. Kellemes csalódás volt, mert egy nagyon fordulatos, izgalmas regény a LoveClub. Mindvégig érdekfeszítő. És számomra kicsit félelmetes is, mert elolvasva fel kell tennem a kérdést: valóban ez a mai magyar valóság a fiataloknak?
Krein Dóri véleménye:
Lakatos Levente első könyve, amit elolvastam és a Dr. Lengyel sorozat első része.
Imádtam. Alig bírtam letenni, annyira tudni akartam, mi lesz a vége!
A felvezetés izgalmas, az ötletelés és a nyomozás is briliáns - már amennyire egy elképzelt magyar rendőrkapitányságon lehet - a végjátéknál pedig...