ADATLAP
Mámor
A mai modern amerikai élet egyik közkedvelt szolgáltatása a telefonos szex. A regénybeli Fantázia RT. hálózata tökéletes diszkréciót garantál a klienseknek, és a biztonságos ismeretlenségbe burkolózó telefon-kéjhögyeknek. A komputerizált „forró drót” remekül működik is – mindaddig, amíg be nem kapcsolódik egy ragyogó agy és vele a beteges szenvedély. Egészen másfajta szenvedély kapcsolja össze Grace-t, a gyönyörű, sikeres krimiírónőt és Edet, az óriás termetű, ám szelíd lelkű nyomozót: az igazság, a bosszú, és az egymás utáni vágy. Valahol, a sötétségben valaki ül, figyel és vár, egyre vár a hangra, amely vonz, ígér, felgyújt és tettre hív....
Bankó Sarolta véleménye:
Én Tünékeny szerelem címmel olvastam, de végül is ez mindegy a történet a lényeg. A romantikus krimi az egyik kedvenc műfajom, és ebben a kategóriában Nora Roberts az egyik legjobb történetmesélő. Hihetetlen ahogy felépíti a bűntényt, a nyomozást és a lezárást. Tetszett.
Takács Eszter véleménye:
Nekem nagyon tetszett a könyv. Ez volt z első olyan Nora Roberts történetem, amiben sorozatgyilkos is szerepelt. Hátborzongató volt, de nem lehetett abbahagyni az olvasást. Izgalmas volt most újraolvasni. Ed karaktere nagyon tetszik és Ben-nel igazán jó párost alkotnak a nyomozások során. Csak ajánlani tudom mindenkinek.