ADATLAP
Második esély pasi
Romokban hever az életem. Így tudnám összefoglalni jelenlegi helyzetemet. A futballedzőm engem hibáztat a szezonzáró meccs kudarcáért, ahogy az egész csapatom is.
Két teljes hónapot töltöttem azzal, hogy a sebeimet nyalogattam, mint egy igazi lúzer. Elvesztettem a barátnőmet, Fable Maguire-t, az egyetlen lányt, aki igazán fontos nekem, mert azt gondoltam, hogy csak szenved mellettem.
Most rájöttem, én vagyok az, aki nem tud nélküle létezni. Ő hiába csinál úgy, mintha már túltette volna magát a dolgon, tudom, hogy legalább annyit gondol rám, mint amennyit én őrá. Túl jól ismerem. Annyira sebezhető... én csak segíteni szeretnék neki, átölelni és szeretni őt.
Csak annyit kérek, hogy adjon még egy lehetőséget.
Egymás nélkül elveszettek vagyunk, de együtt az örök szerelem vár ránk!...
Áman Réka véleménye:
Az első részt is imádtam de ez valahogy még inkább elvarázsolt. Főhőseink a bonyolult családi életük miatt tökéletesen passzolnak egymáshoz. A könyv végére egyértelműen bebizonyosodik hogy ez bizony igaz szerelem.
véleménye:
A heti csaj folytatása. Az előző rész azzal fejeződött be, hogy a fiú és a lány szerelmesek egymásba ugyan, de még sincsenek együtt, mert... ki tudja miért. Itt folytatódott a történet, aztán persze kibékültek, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Könnyed, esti olvasmány.
Fehér Judit véleménye:
Nagyon tetszett a Heti csaj folytatása, sőt, megkockáztatom, hogy jobb, mint az első rész. A két főhős bonyolult családi élete, múltja megnehezíti közös jövőjüket, de ők nem ijednek meg ettől. Nagyon tetszik, hogy mennyire támaszt nyújtanak a másiknak & világossá válik a könyv végére, hogy igazi ez a szerelem & valós. Nem tudnak a másik nélkül létezni, mindkettejük számára a másik olyan,mint a levegő. Így képzelem el az igaz szerelmet. Örülök,hogy elolvastam a könyvet, nem csalódtam egyáltalán.
Katona M. Anita véleménye:
Annyira nem tetszett mint az első része, a Heti csaj. Örültem, hogy így alakult a sorsuk, és voltak benne meglepetések, váratlan fordulatok is, mégis valahogy laposnak éreztem már. Talán a 3. résszel majd fel lehet lendíteni, hiszen abba már mások kapnak szerepet. Viszont a szívemhez nőttek, szóval remélem, még róluk is lehet majd hallani.
Ispánovics Szandra véleménye:
A Heti csaj folyatása , ... " Becsukhatod a szemedet , ha bizonyos dolgokat nem akarsz látni , de a szívedet nem csukhatod be ha bizonyos dolgokat nem akarsz érezni . " - Johnny Depp
Így kezdődik a könyv és ez majdnem mindent össze foglal a könyvről . Nekem nem tetszett már annyira mint az első rész . Itt is a lány vigyázz a kis öccsére mivel az anyja még mindig nem akar gondoskodni róluk . Már a csőd szélére kerülnek , de megjelenik egy srác ki jobb munkát Fablénak , ott azon a helyen újból összefutnak Drew Callahannal akinek az egész estéhez nem volt kedve . De mikor meglátja Fablét ... na akkor lesz ... 20% elveszve , 30 % szex , 50% örök szerelem ...