ADATLAP
Méhkirálynő
-...
Horváth Barbara véleménye:
Nem gondolom, hogy egy fokkal is borzasztóbb lenne, mint akármelyik botrányhősről szóló könyv. 10 évvel a megjelenés után olvastam, de akárhogy is nézem, az elmúlt 3-5 évben a piac elkezdte ontani magából a szexuális témájú könyveket, bár az eladhatóság miatt azért tesznek bele egy-egy romantikus szálat (pl.: 50 árnyalat). Kérdem én, akkor ezek miben mások?! El lehet olvasni ezt a könyvet, szerintem érdekes. A 2. fejezetben úgy éreztem bőven van igazság abban amit mond.
Anita Horváth véleménye:
Azt kaptam a könyvtől amit vártam. Kelemen Anna hozta a formáját. De ha kicsit jobban a történet mögé nézünk meglátjuk, hogy egy figyelem hiányos kislányról szól, aki időközben felnőtt, de ugyan úgy szeretné ha figyelnének rá és azért vannak ilyen botrányos kijelentései, megnyilvánulásai. Nekem tetszett a könyv pár óra alatt kiolvasható.
véleménye:
Havas Henrik annak idején hangoztatta, hogy szerinte Anna nem csak az az üresfejű szilikoncica, aminek mutatja magát. Hát a könyv alapján szerintem igenis az! A mondatai felét eleve a drog mondatja vele, a maradék mondandója egy részéről látszik, hogy csak azért mondja, hogy szimpatikus legyen. A könyv szerint kb. annyi érzelmet vált ki belőle egy kefélés, mint az átlagemberből egy reggeli "Jó reggelt kívánok!" kimondása. De minden más is, amit megél hasonlóan nulla érzelmi töltéssel van megtöltve (legalábbis a könyv szerint). A történetek egyébként olvashatóan, szórakoztatóan vannak leírva, észre se vettem, és már a 80-dik oldalon jártam. A könyv jó volt, de az elolvasása után garantáltan megveted majd Kelemen Annát.
Szabó Tímea véleménye:
A méhkirálynő Kelemen Anna vagy Kerekes Almáról szól egy drogos luxus-prosti mesél néhány történetet, meglehetősen alpári stílusban.. Ha valaki fordulatos, szellemes, izgalmas könyvet vár annak csalódnia kell. Nem sokat vártam a könyvtől ezért nem is csalódtam benne.
Bankó Sarolta véleménye:
-