ADATLAP
Mézes puszedli
Summer Lyndon ünnepelt mestercukrász, akit szakmája legtehetségesebb képviselőjeként tartanak számon. Nyugodt szívvel elutasíthatná a dúsgazdag szállodatulajdonos, Blake Cocharan állásajánlatát, hiszen semmi oka nincs rá, hogy igent mondjon az öntelt és hihetetlenül idegesítő ügyfélnek. Blake ajánlata azonban óriási kihívást jelent Summer számára, aki soha életében nem hátrált meg a nehéz feladatok elől. Főleg ha a megbízó ellenállhatatlan szívtipró…...
Szabó Kitti véleménye:
Nora Roberts az egyik kedvenc romantikus íróm. Imádom a könyveit, de eddig ezt még nem olvastam. Mostanáig. Egyik hobbim a tortasütés, úgyhogy ez a könyv kétszeresen is a kedvencem lett. Egyfelől megtalálható benne a megszokott Roberts féle romantika, valamint a főszereplő egy mestercukrász. Csodálatos!
Faragó Tamara véleménye:
Imádtam minden sorát! 2 hobbim van: az olvasás és a főzés, Szóval egy olyan könyv, amiben a főzés is szerepet kap, az nálam kötelező. :)
Imádom Nora Roberts könyveit (szóval a listámon még néhányszor biztos felbukkan 1-1 könyv tőle).Mindig szerethető karaktereket hoz létre, és csak nagyon ritkán fordul elő, hogy bizonyos szereplőket megfojtanék/agyonütnék/jól fenéken billenteném/stb. a hülyeségei miatt. :) Ez ebben a könyvben sem volt másképp. Mivel nem akarok spoilert írni, ezért csak ennyit tudok írni.
Ja, és egy olyan barátot, mint Carlo, én is elfogadnák :)