ADATLAP
Magányos farkas
A tizenhét éves Cara és neves farkasszakértő édesapja autóbalesetet szenved. A férfi kómába esik, a család élete örökre megváltozik. A fekete bárányként kezelt Edward is kénytelen hazatérni önkéntes száműzetéséből, hogy egyedüli nagykorú családtagként rendezze apja hátrahagyott ügyeit. A volt feleség időközben új családot alapított, de most neki is szembe kell néznie a múlt elvarratlan szálaival.
Hármuknak kell meghozni a végső döntést, de van-e joguk istent játszani egy olyan időben, amit hosszú évek sérelmei árnyékolnak be? Hűtlenség, hazugságok, magány és kirekesztettség, ezekkel kell szembesülniük Jodi Picoult hőseinek, mielőtt határoznak életről és halálról....
Tünde véleménye:
Aki olvasott már az írónőtől ,tudja hogy van egy jellegzetes szövegfelépítése,és cselekményszövése minden könyvében van egy jogi útra terelt ügy és minden szereplő megszólal. Épp ezért szeretem mert zseniálisan tudja ábrázolni az emberi lélek bonyolultságát,hogy a dolgok nem feketék és fehérek azáltal hogy minden szereplő életébe ,gondolataiba betekintést enged. Bár nem ez lesz a kedvenc könyvem tőle (valószínű a farkas tematika miatt), de ettől függetlenül szerettem olvasni. Az eutanázia egyik formájának kérdéskörét állítja a mű középre, nem könnyű téma,de megéri beleállni :)