ADATLAP
Marcsi szeretetre vágyik
Marcsi, a kismacska, kalandos utat jár be, amíg szerető gazdihoz kerül. Megismerkedik állatokkal és emberekkel, sokat tanul a világról és segít, ahol tud.
A mesét László Maya illusztrációi teszik még kedvesebbé.
...
Balazs Diana véleménye:
Aranyos történet, aranyos állatokkal. Szépek az illusztrációk. Kislányom már olvasgat belőle (6 éves), a kicsi még csak tapicskolta, de biztosan neki is fognak tetszeni a történetek. A másik két könyvet is elfogjuk olvasni
Bognár Csilla véleménye:
Nagyon jó történet. Csupa szív kedves állatokkal. Egyszerű, csodás illusztrációkkal, igazi gyermekkönyv. Minden gyermeknek és persze felnőtteknek is ajánlom olvasásra, vagy felolvasásra. És Marcsi cica történeteinek nincs vége, azt hiszem elolvasom a következő részeket is.
Vass Roland véleménye:
Nagyon aranyos kis mesekönyv. Tetszett, hogy a cica a történet során találkozik az élet napos és árnyoldalával is. Szépek az illusztrációk is. Kellemes kikapcsolódást nyújtott. Felnőtt fejjel és jó volt olvasni a "nehezebb" olvasmányok között. Szerintem több ilyen minőségű és kivitelezésű gyermekkönyvre lenne szükség. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!