ADATLAP
Maybe ​Someday – Egy nap talán
„Egy ​mindent elsöprő szerelem csodás, mégis valószerű rajza. Csupa érzelem, csupa bonyodalom.” – Tracey Garvis Graves, New York Times bestsellerszerző

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

„Csodálatos lelkek. Csodálatos dalok. Csodálatos történet.” – GwendolynGrace, LibraryThing

„Egyedi, más, mint a többi… ne habozz, olvasd el!” – Tamara Webber, New York Times bestsellerszerző, az Egyszeregy írója...
Gódor Vanda véleménye:
A kezdeti indulásnál vonakodva vettem a kezembe a könyvet, biztos időszakos dolog volt, de végre elhatároztam, hogy elolvasom, ami röpke fél napomba tellett. Minden sorát imádtam, érdekes volt, vicces és kicsit valósághű is. Minden volt benne ami egy szerelmes regényhez kell dráma, izgalom... Tetszett, hogy a befejezést kissé lógva hagyta az író , hiszen ha jól tudom az első része csak és izgatottan várom a folytatást. Aki könnyed szerelmes kikapcsolódásra vágyik egy érdekes, nem megszokott történettel annak ajánlani tudom :))))