ADATLAP
Mazsola
...
Baloghné Henn Anett véleménye:
Manócska és Mazsola története gyermekkorom egyik kedvence, amit felnőtt fejjel is jó újraolvasni :) A kismalac beette magát (szó szerint) Manócska házába és szívébe :) És persze mindannyiunk szívébe is. Kalandjai, és Manócska nevelése a mai gyerekek számára is érdekes és tanulságos történetek :)
Tóth-Kovács Nikolett véleménye:
Máig az egyik legélénkebb gyermekkori emlékem, amikor legjobb barátommal táncolunk egy dalra, ami Manócskáról és Mazsoláról szól. Ez a könyv kellemes nosztalgia volt, és emellett újdonság is, mert a kötet történeteit korábban nem láttam a tévés bábjátékban. A meséket felolvastam esténként a kisfiamnak is, és neki is tetszett.
Balogh Vanda véleménye:
Ezt a könyvet imádom. Mazsolát is imádom. Bálint Ágnest is imádom :D Gyerekkoromban is szerettem, de valahogy ez az utóbbi pár évben csak erősödött. Nekem a könyv kicsit hiányosan van meg, de sikerült elolvasnom egy egészet is belőle ^^ Nem tudom elmondani, hogy mennyire édes, Manócska mennyi jóra tanítja ezt a pici malacot... És maga Manócska is mennyire aranyos, hogy befogadja, és nem is sajnálja ezt egy cseppet sem, pedig aztán Mazsolával van dolga rendesen. Annyira édes, hogy a végén Mazsola belátja mindig a hibáit, bocsánatot kér, vagy ha csak gondolja is... Számomra ő az, aki olyan cuki, hogy belehalok :D