ADATLAP
Megérjük a pénzünket
- Mit tetszik csinálni, ha egy lovat talál a fürdőkádban? - Ez a kedvenc kérdése Anikónak. Ő a hősnője és naplószerű lejegyzője G. Szabó Judit vidám regényének, amely egy nagy család (három lánygyerek, a szülők s egy nagymama) eseménydús életét tárja fel. Ebben a családban mindig történik valami, és mindig lehet nevetni rajta, még ha olykor nem is minden könnyű és nevetséges. Ha a Pöttyös sorozat olvasói egynémely szereplőre ráismernek, az nem a véletlen műve....
Hegedüs Lívia véleménye:
Űűűű nagyon jó volt! :) Laza, cserfes, derekas - felvidultam tőle. Pont jókor talált rám ez a könyv. A tinilányok nem könnyű élete, egy olyan világból, amit nem ismerek.
És milyen jó, ha az embernek van testvére (jó testvére), és szerető nagymamája.
Érdemes szülőként is forgatni ezt a könyvet, talán segít megérteni egy nagyobbacska gyerek flegmaságát, boldogságát. :)
Lipp Kinga véleménye:
Nagyon jó könyv. Kovács család életét mutatja be, központban Anikóval, aki a problémáin humorával próbál átlendülni. Anikó cserfes, okos, néha igen szemtelen, de jó szívű lány a kamaszkor elején. Jó humorú, olvasmányos könyv. Az ember néha úgy érzi olvasás közben, hogy milyen jó lehet panelban élni, egy 8. kerületi lakótelepen, ahol akár ló is kerülhet a fürdőkádba... :)
Ratkai Réka véleménye:
Ahogy G. Szabó Judit összes Anikó főszereplésével írt könyve, ez is nagyon tetszett. Talán a legjobban az összes közül. Még azóta is gondolkodom rajta, hogy én mit csinálnék, ha egy lovat találnék a fürdőkádban.
Ajánlom mindenkinek, nagyon jó könyv.