ADATLAP
Megszállottság
Naomi Bowes gyermekkorában egy éjjel titokban apja nyomába szegődik, és azon az éjszakán az ártatlanság számára örökre elvész. Iszonyú dolgokat fed fel azáltal, hogy kiszabadít egy erdei veremben fogva tartott lányt, ezzel hírhedtté téve apját, aki a borzalmas bűnöket elkövette.

Naomi Carson néven sikeres fotóssá válik, és utazásai során egyszer csak rátalál egy olyan helyre, amely rendkívüli módon vonzza – ez azonban több ezer mérföldre van mindentől és mindenkitől, amit és akit addig ismert.

A nő szeretné fenntartani magányos életformáját, Sunrise Cove lakói azonban valami módon folyton elérik, hogy megnyíljon előttük – különösképpen az eltökélt Xander Keaton.
Naomi érzékeli, ahogy sorra leomlanak a maga köré emelt falak, és annak is tudatában van, hogy titkon mindig is arra az életre vágyott, amit ez az új helyzet tálcán kínál neki. De már oly sokszor kellett rádöbbennie, hogy a múlt fenyegető árnya mindenhová követi…...
Feraji Anikó véleménye:
Izgalmas könyv volt! Már a kezdet megadta az alap hangulatot, ami alapján azt gondoltam igazi krimi lesz. A közepe inkább volt egy romantikus kapcsolat kiépülése, a főszereplő életének és félelmeinek bemutatása, majd egy váratlan fordulattal ismét krimibe csapott át a könyv. Ez az első Nora Roberts könyvem, de szerintem fogok még olvasni tőle. Tetszett. Csodás volt ahogy leírta a tengerparti kisvárost, a nő házát, a környezetet. Teljesen oda tudtam képzelni magam és szívesen el is látogatnék egy ilyen helyre. A romantikus szálat is megkapónak találtam. Ilyen férfit mindenki örömmel fogadna az életébe.
Nagy Kati véleménye:
Imádtam a könyvet. Alig tudtam letenni. Az írónő briliánsan tudja csavarni a szálakat és elmesélni egy történetet. Tetszik, hogy a főszereplőkkel már gyerekkorukban megismerkedhetünk és követhetjük az életüket. A könyv háromnegyedénél rájöttem, hogy kit is a gyilkos, ennek ellenére végig izgalmas volt.