ADATLAP
Meztelenül a halálba
Eve Dallas, a New York-i rendőrség hadnagya egy könyörtelen gyilkos után nyomoz. Tíz év tapasztalatával a háta mögött tudja, hogy ha túl akarja élni, csak az ösztöneiben bízhat. És minden figyelmeztetés ellenére belehabarodik Roarke-ba, egy ír milliárdosba – aki egyben gyanúsított is abban az ügyben, amiben Eve nyomoz. De a szenvedélynek és a csábításnak sajátosak a törvényei. Eve annak a férfinak a karjai között találja magát, akiről semmit sem tud – kivéve azt, hogy mindennél fontosabb számára a közelsége....
Takács Eszter véleménye:
Egyszerűen imádom Eve-et és a stílusát! Igazi egyéniség! :) Ha ehhez még hozzávesszük Roarke humorát és a kettőt összegyúrjuk egy párnak, akkor egy igazán fantasztikus párost kapunk. A két kiváló főszereplőhöz jönnek a szintén karakteres mellékszereplők, a lebilincselő történetek és a hátborzongató gyilkosságok. Imádom a sorozatot, mindenkinek csak ajánlani tudom, ha pedig szereted Nora Roberts könyveit, akkor a J.D. Robb könyvek kötelezőek!
Bankó Sarolta véleménye:
A jövőben játszódó kategória mindig nehézséget okozott, de amikor rájöttem, hogy ez a könyv a jövőben játszódik nagyon megörültem. Nora Roberts stílusát, karaktereit nagyon szeretem, ez most sem volt másként. Biztos folytatni fogom a sorozatot, van jó pár rész belőle :)