ADATLAP
Micsoda idő!
Hogyan lehet furulyaszóval felhőt vigasztani? Ki lehet-e engesztelni a megsértődött napot? Felszáll-e a köd, ha megcsiklandozzák? És mindenekelőtt: hogyan készül a forró csoki? Panka, a tündérlány és Csiribí, a tündérfiú biztosan tudják! ...
Juhász Beáta véleménye:
Ha egy óvodás kislány olvasmányait vesszük alapul, ennek a könyvnek tényleg ott a listán a helye. Panka és Csiribi történetei nálunk a mindennapok részei, hallgatjuk hangoskönyvben, és olvassuk rongyosra, ha a kézközelbe kerül bármelyik kötet. És a rajzok és nagyon cukik, köszönet érte P.Pankának.
Matyelka Anita véleménye:

Nagyon aranyos mesekönyv. Újra kicsinek éreztem magam tőle. Panka, Csiribí és a többi erdőlakó is nagyon kedves figurák, külön tetszett benne Benedek. :-) Továbbá megszemélyesedik a történetekben többek között a nap, a szél, a felhő és a köd is. A mostani meséket annyira nem szoktam szeretni, de ennek magával ragadó a hangulata. Ha lesz gyerekem, biztosan felolvasom neki.
Bankó Sarolta véleménye:
A kategóriát böngészve találomra választottam ki ezt a kötetet, és nem bántam meg, sőt nagyon tetszett! Aranyos történetek, kedves szereplők, csodálatos rajzok díszítik a könyv lapjait. Nem csoda, hogy a gyerekek szeretik a szerző könyveit, felnőtt fejjel is szórakoztató. Köszönöm az élményt!
Bukovics Réka véleménye:
Aranyos történetek, rímes pàrbeszèdek .Kislányomnak nagy szeretettel olvasom,sőt szívesen hallgatjuk hangoskönyvként is. Mindenki számára mosolyogtató törtènetek ,kedvelni való szereplőkkel.
Vighné Kovács Gyöngyi véleménye:
Aranyos, szerethetô szereplôkkel, a lányaim imádják.