ADATLAP
Milan könyve
Eltűnt a Testőröm!
Nem mintha szükségem lenne testőrre, éppen nekem.
Milan vagyok, Moldomus iudexe! Tisztavérű! Bíborhajú!
Nincs szükségem apró termetű, vörös hajú, tudálékos és felettébb bosszantó Trixie Testőrre! A nagyanyjánál is öregebb vagyok, mégis hogyan védelmezhetne ő engem?
Mégis meg fogom keresni!
Hogy miért?
Mert!
Csak!
Az enyém, és kész!

A fajtámból már csak ketten maradtunk. Vagy mégsem?
Itt van ez a lány: Kendare, akinek éppolyan a szeme, mint a Testőrömnek, és éppen olyan bíborfénnyel izzik, mint Claire White.
Ha elalszik, magával ragad az álomvilágába, ami talán valóságos.
Ha pedig felbosszantják, kékesen füstölög. Komolyan!

Együtt indulunk Trixie keresésére,
mielőtt baja esne, mielőtt más találná meg, mielőtt egyáltalán eszembe jutna, hogy miért is akarom olyan bőszen megtalálni....
Nagy Gabriella véleménye:
Végre! Végre! Végre! Végre!!
Eljutottam ide is. Megszenvedtem érte. Nagyon sokat... Egy átlag színvonalú és két katasztrofális könyv kellett hozzá, de végre elértem Milan könyvéig.
És most olyan boldog vagyok. *zsepit ránt*
Milanban cseppet sem csalódtam, épp az a klassz kis kemény fiú, aki valójában rohadtul aranyos is tud lenni.
Kendare is egy jó karakternek ígérkezik, de még jobb lenne, ha ténylegesen csinálna valamit (robbantson fel egy hegyet vagy valami). Ő és Wentworth lesz a kedvenc párosom Vicky és Lucas valamint Milan és Trixie mellett (Lin + Daniel és Regina + Cameron ugye bár sajnos már nem létezik!) Egy dolog viszont számomra nem volt tiszta vele kapcsolatban, szóval ha valaki meg tudná magyarázni, annak örülnék: Hogy lehet ő Bíborhajú? Mert elvileg csak két tisztavérű gyereke lehet tisztavérű, de az anyja biztos, hogy nem volt az, mert akkor egész eddig nem csak három utolsó Bíborhajúról szólt volna a pálma. De ha az anyja nem tisztavérű, akkor az apja hiába lehetett az, Kendare már nem lehetett volna Bíborhajú. Vagy valamit félreértettem?
Trixie egy tök jó karakter. Nagyon bírtam mindig is, hogy olyan kis harcias és erős. (és olyan édesek voltak Milannal)
Claire-nek mégis miért kellet külön fejezetet adni? Lehet hogy csak kettő, vagy három volt, de akkor se kellett volna. (de igazából szükséges volt, de kicsit elfogult az értékelés írója)
Kellan mostanra elérte azt a pontot, hogy már csak egy Claire testőre és egyéb vágyait kielégítő 2000-ként funkcionál.
A történet pedig izgalmas volt. Nem az az "Oh, my god! Itt meg mi történt? Erre nem számítottam!" feeling lengte körbe, de én élveztem az olvasást.