ADATLAP
Mindent bele
Mi történik, ha egy erős, birtokló férfi rátalál álmai asszonyára?
Mallory Sullivan készen áll rá, hogy elkezdje új életét. Osztályelsőként érettségizett, majd megkapta az Egyesült Államok leginkább sóvárgott ösztöndíját. Kemény munka és eltökéltség juttatta el addig a pillanatig, hogy azt az életet élje, amelyről szülők nélkül nélkül csak álmodozni tudott.
Sosem számított rá, hogy Oz lesz álmai netovábbja. Olykor azonban a sors dönti el, kibe szeretsz bele. Ki miatt veszíted el az önuralmadat? Kié a lelked?
Ám aztán rájössz, hogy egyáltalán nem a sors keze volt…...
Szabó Polyák Magdolna véleménye:
Olvasható kis egyszerű olvasmány,nekem most pont ez kellett a pihenéshez. Összességében ez a történet magával ragadó és szinte álomszerű.
Oz romantikus mindezen felül még állati szexi is, DE számomra kicsit túlságosan féltékeny. Ettől függetlenül még örülök annak, hogy Mallory egy ilyen szerető férfi kezei közé került, és hogy valamilyen megmagyarázhatatlan módon neki még tetszik is a túlzott féltés. Igazán édesek így együtt! Tetszett,hogy az írónő nem húzta vonta a történetet,hanem gyorsan a lényegre tért,hamar elteltek az évek és még is minden megvolt,ami kellett a végéhez.