ADATLAP
Miután
EGY SZENVEDÉLYES SZERELEM TÖRTÉNETE, AMELY MILLIÓKAT HÓDÍTOTT MEG VILÁGSZERTE.

Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.

Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább.
Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott.
Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt.
Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához.
Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt?
Talán azért, mert ez szerelem?

Anna Todd AFTER című fanfictionjét milliók olvasták a WATTPAD-en, és az egész világon lenyűgözte az olvasóit. Itt az idő, hogy ön is megismerkedjen az internet legtöbbet emlegetett könyvével....
Miklósovics Lilla véleménye:
Jó ideje kinéztem ezt a könyvet és végre el is tudtam olvasni. Nagyon tetszett!
Valahogy gyanús volt már a könyv elejétől kezdve Hardinék csapata. De tudom, hogy végül úgyis összejönnek. Várom a folytatást és remélem lesznek részletek Hardin szemszögéből is!
Balogh Viktória véleménye:
Mikor elkezdtem olvasni egyböl tudtam hogy kivel fog "összejönni" Tessa. A legutálatosabb gyerekkel-a szemében, ez kétségtelen volt. De ez sokkal jobb volt, nagyon sokat veszekedtek de a szenvedély összekötötte őket.
Balogh Viktória véleménye:
Mikor elkezdtem olvasni egyböl tudtam hogy kivel fog "összejönni" Tessa. A legutálatosabb gyerekkel-a szemében, ez kétségtelen volt. De ez sokkal jobb volt, nagyon sokat veszekedtek de a szenvedély összekötötte őket.
Molnár Mónika véleménye:
"Egy szenvedélyes szerelmi történet, ami milliókat hódított meg világszerte." Ez található a könyv borítóján. Az első 50 fejezetet, még régebben olvastam,akkor még fanfictionként. Már akkor is tetszett a történet, és fogalmam sincs, hogy miért nem olvastam tovább akkor. A történet izgalmas, és teli van fordulatokkal. Mikor azt hiszi az ember, hogy minden rendben lesz Tessa, és Hardin között, akkor jön egy csavar, és minden a fejére fordul.
Anna Todd az élő példa arra, hogy egy fanfiction íróbók könnyen válhat valaki íróvá.
Nos, a történetet azoknak ajánlom, akik akarnak egy szenvedélyes szerelmi történetet olvasni, ami teli van izgalommal és váratlan fordulatokkal.
Kovács Emese véleménye:
Hát az tény, hogy Anna Todd egy zseniális írónő, de ez a könyv kivégzett. Teljesen leszívta az összes energiám. Tessa és Hardin kapcsolata.. ilyen nem létezik, hogy két ennyire szeresse és gyűlölje egymást. Nagyon féltem, mert rengeteg rosszat hallottam erről a könyvről, és igazából nem is tudom eldönteni, hogy mit is érzek vele kapcsolatban. Vegyes érzelmekkel kezdek majd neki a második részhez.
Nagy Szimonetta véleménye:
Korábban csak jó véleményeket olvastam erről a könyvről, és az ismertetője alapján is jónak ígérkezett, ezért kíváncsian kezdtem bele. Bár Tessa már az elején is rettentő idegesítő volt, idővel sikerült megszoknom a természetét, és így a könyv is elviselhetőbbé vált. Legalábbis az első része. Egy idő után monotonná vált a sok veszekedés miatt, de az első kötetnél ez még nem volt vészes. Sőt, a végén lévő csavarral az írónőnek még sikerült is meglepnie, és elérte, hogy szaladjak a könyvtárba a másodikért - ami valami rettenetes volt. A főszereplők idegesítővé váltak, és se a belső érzelmeknek, se a cselekménynek nem volt néhol semmi értelme. A legapróbb butaságokon kaptak össze, és vágtak le egy hosszú hisztit. Jelenleg a 3. részt olvasom, bár inkább csak kíváncsiságból, hogy ennél még képesek-e mélyebbre süllyedni.
És akkor még tegyük hozzá, hogy a főszereplő lány, Tessa személyisége tökéletesen megegyezik a Kék lagúna - az ébredés című film Emmájával. Ennyit az eredetiségről... Számomra hatalmas csalódás volt ez a könyv, nem ajánlom senkinek.
Vigh Ágnes véleménye:
Nagyon sokan rossz véleménnyel voltak erről az olvasmányról, ezért is féltem belekezdeni. Meg kell, hogy mondjam nekem rendkívül tetszett. Meghatott, megsiratott, megnevettetett, hihetetlen sok érzelmet váltott ki belőlem. Hardin és Tessa szerelme mint a tornádó, megsemmisítenek mindent maguk körül, tönkreteszik még egymást is, de minden perce megéri. A könyv összességében egy hatalmas hullámvasút volt, Hardinnal első perctől kezdve elfogult voltam, ezért epekedve várom a folytatást!
Tamás Andrea véleménye:
Igazság szerint nem tudtam, hogy mire számítsak, mert mikor elkezdtem olvasni, azt sem tudtam, hogy miről szól. Meglepetés volt számomra, hogy a könyv sztorija mondhatni egyetemi környezetbe ágyazott szürke ötven árnyalata. Nagyon könnyed, gyorsan lehet vele haladni. A végén lévő csavarról sem tudtam, ezért mondhatni lesokkolt.
K. Anna véleménye:
A könyvet alig egy perce fejeztem be. Semmit sem érzek, mégis mindent. Semmit nem tudok írni, mégis mindent elakarok mondani.
Nehéz megfogalmazni a gondolataimat a könyvvel kapcsolatban.

Ezért kezdeném azzal, hogyan akadtam rá. Igazából tök véletlenül jött szembe velem az interneten egy részlet a könyvből. Mivel nem tudtam mit kezdeni magammal, el kezdtem olvasni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy vége, nincs tovább. Aztán kihasználva a közeledő születésnapomat, felvetettem a szüleimnek, hogy megrendelhetnék. Annyira nem tudtam várni, hogy mikor meghozta a postás, egyből nekikezdtem és meg sem várva, hogy eljöjjön a szülinapom be is fejeztem.

És MIUTÁN befejeztem, egyszerűen nem tudom, mit érzek. Láthatjuk a két főszereplő jellemfejlődését, bonyodalmak, bonyodalmak hátán, aztán a végére tisztul a kép, és olyan erővel vág pofon a valóság, hogy nem hiszel a szemednek. Kérdezem én, miért? Ugyanolyan naiv vagyok, mint Tessa, mert hittem neki, de valahogy mégsem tudok rá haragudni. De szeretni sem tudom…

Elég megosztó könyv ez. Két véglet van: vagy tetszik, vagy nem. Teljesen megértem azokat, akiknek ez nem jött be, akik utálták a sok drámát és veszekedést, amit én Tessa helyében biztos nem tűrtem volna el.

De valahogy megvett magának. Már az első mondattól tudtam, hogy jó lesz ez. Volt benne valami, amiért MIUTÁN elolvastam, ki merjem jelenteni, hogy igen tetszett. És igen, olvasd el, mert csak akkor fogod megérteni, hogy miről zagyválok itt össze-vissza, ha elolvastad.
Máthé Tímea véleménye:
Igazság szerint elég rémes könyv volt. Ennyire idegesítő főszereplőkkel még nem találkoztam. Végigolvastam a végén levő csavar miatt, kíváncsi voltam, de legtöbbször inkább csak abba alrtam hagyni. Nem szerettem a könyvet, sem a szereplőket, szörnyen odegesítőek, szerintem a folytatásokat se fogom elolvasni.