ADATLAP
Mutasd meg magad!
A világ csak rád vár…

A Lopj úgy, mint egy művész! című, a könyves sikerlisták élén álló kötetében Austin Kleon megoldást kínált a kreativitás kibontakoztatására. Most pedig eljött az idő, hogy megismerjük a második lépést is: miként váljunk ismertté.

A Mutasd meg magad! lerombolja a magányos zseni mítoszát: a képzőművészeknek, íróknak, alkotóknak és a kreatív vállalkozóknak pontos képet fest a tehetség új természetéről. Vagyis arról, miképpen érhetjük el, hogy felfigyeljenek a munkánkra, és miként használjuk a meglévő hálózatokat ahelyett, hogy kapcsolatépítésre fecsérelnénk az időnket.

A hangsúly a folyamaton, és nem a terméken van. Ossz meg mindennap valamit (de ne válj emberi spammé)! Maradj meg műkedvelőnek − hiszen így végtelen marad a lehetőségek tárháza! Légy oktató, összekötő, csomópont! Ne halmozz fel semmit!

A kötet 10 alapszabály lefektetésével mutatja be, miként légy nyitott, nagyvonalú és bátor − egyszóval olyan művész, akitől más művészek is lopnak. ...
Dobos Krisztina véleménye:
Nagyon ötletes, szemléletes, könnyen olvasható, emészthető, de mégis komolyan elgondolkodtató könyv.
Még a végére se értem, amikor eldöntöttem, hogy a szerző előző könyvét is el kell olvasnom.
Kratochwill Fruzsina véleménye:
Austin Kleon egy rendkívül lelkesítő könyvet írt, melyet kreatív grafikáival egészített ki. Ha eddig meg voltál elégedve a teljesítményeddel a munkahelyeden, akkor pozitív értelemben ez biztosan megváltozik. Megtudhatod, hogyan válj még jobbá, hogyan ismertesd meg még több emberrel értékeidet, tehetségedet.